Бебешки матрак 120 60

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Бебешки матрак 120 60. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Бебешки матрак 120 60?

За разлика от Бебешки матрак 120 60, акумулаторните прахосмукачки имат допълнителна дръжка, която улеснява работата с тях, особено ако искате да отстраните мръсотията от труднодостъпни ъгли, под дивана или дори от тавана.

Въпреки това, тъй като прахосмукачката-робот депонира отпадъците си в сменяеми торбички за прах, при този робот-прахосмукачка има текущи разходи. Това се дължи на изключително скъпата му цена - това е най-скъпият робот-прахосмукачка, който сме тествали до момента.

Електрическите четки обикновено имат по-голяма мощност, тъй като се задвижват от двигател. Те отстраняват мръсотията още по-обстойно и могат да почистват в дълбочина и меката мебел.

За да ги отстраните с възможно най-малко усилия, Бебешки матрак 120 60 са оборудвани със специална приставка за дюзи. В комбинация с високата всмукателна мощност на прахосмукачката домът ви ще бъде чист и стабилен въпреки съседите животни.

Интелигентно почистване на подове: С тристепенното почистване чрез V-образната основна четка с потупващ ефект и страничните четки с далечен обхват почистващият робот не пропуска и прашинка.

За по-лесно отстраняване на козина от одеяла или други повърхности можете да използвате ръкавици за еднократна употреба или кухненски ръкавици. Особено подходящи са ръкавици с грапава или текстурирана повърхност. Просто ги сложете и прокарайте ръка по засегнатата област няколко пъти (ако е необходимо, навлажнете малко ръкавицата)!

Козината на домашните любимци е по-упорита от обикновения прах и мръсотия. Роботите Бебешки матрак 120 60 за кучешка козина трябва да са оборудвани със специална четка за козина от домашни любимци. Или пък с няколко силни четки.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече