Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Булана за диван

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Булана за диван. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Булана за диван?

Общите размери също са важен критерий при покупката на нов Булана за диван. Изпробвайте го за тест и се уверете, че можете да го преместите лесно.

Те обикновено са изработени от гума и се предполага, че се почистват по-лесно, но същевременно не губят силата на засмукване. Въпреки това хората често се оплакват, че мръсотията не се изсмуква толкова добре, колкото при моделите с четки.

Сравняването на филтри в специализирани магазини или в магазини за електротехника, като Media Markt, отнема много повече време. Освен това изборът не е толкова голям, колкото в интернет, и първо трябва да се поръчат много устройства.

Прахосмукачка с четка за тапицерия за косми от домашни любимци или напълно без накрайник. Ако не разполагате със специален Булана за диван с четка за тапицерия, просто използвайте универсален накрайник за тапицерия с косми от домашни любимци*.

При повечето устройства стаята се сканира по определен модел. Например, първо ръба, а след това в една линия. Или Z-образен модел, или произволни преливки. Те са по-малко ефективни; някои области се покриват твърде често.

Повечето прахосмукачки-роботи са оборудвани и със специални четки, които почистват мръсотията от ъглите и пукнатините. По този начин цялостното почистване вече не е проблем. Ако искате да избършете дома си и след прахосмукирането, можете да изберете специални устройства. Под тях е прикрепена кърпа, с която се избърсва плоската повърхност.

И накрая, има и Булана за диван, които са оборудвани със специални електрически четки. Те могат също така да премахват частици мръсотия, животински косми и алергени от текстилните повърхности.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече