Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Бутало за ръчна водна помпа

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Бутало за ръчна водна помпа. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Бутало за ръчна водна помпа?

По принцип Бутало за ръчна водна помпа за косми от домашни любимци са обикновени прахосмукачки, но за разлика от тях имат много мощни електрически четки със собствен мотор или турбо дюзи.

Навигационната система на робота го води през четирите ви стени. Избягват се дори най-малките препятствия! Можете да управлявате прахосмукачката-робот за дълга коса навсякъде и по всяко време чрез приложението. Можете дори да създавате маршрути и графици за почистване.

За да изпробваме функцията за избърсване, разпръснахме тестовата си писта с петна от кафе, гроздов сок и кетчуп. Оставихме ги да изсъхнат и след това ги отстранихме с помощта на робота за изсмукване.

Недостатъкът на всички тези описания е, че почти никога не получавате обяснение на измерените стойности на обема, което да е разбираемо за купувача на Бутало за ръчна водна помпа. Точно това искаме да ви предадем тук, на нашите страници. Дали става дума за звуково налягане, звукова мощност или ниво на налягане: ако искате да научите повече за това, просто погледнете следната таблица.

При някои модели количеството на добавената вода е съобразено с конкретната подова настилка. Тези висококачествени и поради това особено скъпи вакуумни роботи могат да разпознават подовото покритие пред тях със специалните си сензори, така че да знаят дали в момента се движат по паркет, плочки или дори PVC пластмаса. В зависимост от това се задава количеството вода, което трябва да се подаде към почистващата кърпа за този случай.

При наличието на множество контакти трябва да се уверите, че само към един контакт не са свързани твърде много устройства. Ако те превишат максималното натоварване, съществува опасност от пожар.

С прахосмукачка за мокро и сухо почистване или със съответния Бутало за ръчна водна помпа като робот можете да изсмуквате не само сух прах и мръсотия, но и влага. Устройството съчетава характеристиките на мокрите прахосмукачки.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече