Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Вентилатор без ток

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Вентилатор без ток. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Вентилатор без ток?

В някои райони сухата мръсотия и калта се натрупват постоянно. Вентилатор без ток ви помага да отстраните тези замърсявания бързо. По този начин подът ви ще бъде чист без много усилия. Намерете мощна индустриална прахосмукачка сред препоръчаните устройства и улеснете почистването си. По този начин ще се радвате на приятна среда и няма да се притеснявате за малки неуредици.

В повечето случаи обектите се влачат за известно време. Въпреки това, ако кърпата или тениската се надраскат по този начин, роботът може да ги разпознае като препятствие и да остави зоната зад тях неподготвена. В случай на малки чорапи има вероятност те да се заклещят в робота и да блокират процеса на изсмукване.

Не се притеснявайте: нашите оценки, проучвания и обща работа абсолютно не зависят от спечелената комисиона. Точно обратното - ако ви препоръчваме само скъпи модели, за да печелим повече пари, просто ще си вършим работата зле. Въпреки това пишем "реклама" под всяко поле на продукта, където бихме спечелили пари от вашата покупка, защото правната ситуация е просто много непрозрачна. Ако имате някакви въпроси, предложения или други въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Всяка прахосмукачка Вентилатор без ток развива достатъчна всмукателна мощност, за да изсмуква леки замърсявания от гладки подове. Изискванията към всмукателната мощност се увеличават, когато замърсяването стане по-тежко (например пясък) или подът вече не е гладък. Например фугите (в зависимост от дълбочината им) или килимите могат да изискват много по-голяма всмукателна мощност. Килимите са най-голямото предизвикателство от всички. Мръсотията е не само по-дълбоко, отколкото на гладък под, но влакната на килима над нея предпазват мръсотията от въздушния поток на прахосмукачката. В по-големите апартаменти обикновено има повече килими, поради което е препоръчително да се използва висока всмукателна мощност. Килимите също имат различна дължина на влакната. Дебелите килими, например, се нуждаят от по-голяма мощност на засмукване, отколкото късите килими.

Колкото по-голяма е кутията за прах, толкова по-рядко трябва да се почиства уредът. Колко бързо ще се напълни кутията обаче зависи и от това колко голямо е помещението, което трябва да се вакуумира, и колко прах или мръсотия има в него.

Според теста на прахосмукачките-роботи трябва да се справяте без комфорт предимно с евтини модели. Това се прояви особено ясно под формата на липсваща станция за зареждане, която изискваше ръчно захранване, или по-ниска мощност на засмукване. В същото време моделите на Samsung, Neato и Ecovacs са по-надеждни и удобни за употреба. Но и тук една от прахосмукачките-роботи в теста имаше проблеми с навигацията.

Вентилатор без ток на Bosch е цялостно добро устройство на справедлива цена. Преобразуването в режим на носене можеше да бъде малко по-лесно, но това е критика на високо ниво.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече