Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Вентилатор за прозорец

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Вентилатор за прозорец. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Вентилатор за прозорец?

Съвременните прахосмукачки-роботи имат сензори за падане. Така че не е нужно да се притеснявате, че вашият Вентилатор за прозорец ще полети надолу по стълбите.Вижте как PowerBot изтегля допълнителна лайсна в краищата, придърпвайки мръсотията към себе си.Wi-Fi връзката може да бъде удобна. Някои от тях могат да бъдат убедени да програмират почистване в делничен ден само чрез приложение, а някои режими на почистване могат да бъдат активирани само чрез приложение. Добре е желаният модел да може да се управлява и чрез бутоните на устройството.

Още от пръв поглед забелязвате какво е по-различно и по-добро от другите производители. Тези акумулаторни прахосмукачки се предлагат със сменяеми батерии, докато други разчитат на фиксирани вътрешни части. С втората батерия времето за работа се удвоява и те могат да прахосмукират още по-големи площи надеждно и без усилие. Високата всмукателна мощност е поразителна. Това се дължи на патентованата система AirLoc. При движението напред прахосмукачката събира грубите замърсявания, а при движението назад създава вакуум, за да засмуче и най-фините частици мръсотия. Това работи също толкова надеждно както на твърд под, така и на килим.

Освен това можете лесно да я изнесете със себе си навън, за да прахосмукирате колата си например. Достъпът до него е бърз и лесен и не е ограничен от кабел. Ето защо много хора предпочитат акумулаторните устройства.

Качеството на прахосмукачката без торбичка Вентилатор за прозорец се изразява в ниските изисквания за поддръжка. Кутията е пълна, когато мръсотията достигне маркировката върху прозрачния контейнер. За да го изпразните, извадете контейнера от държача, като обикновено трябва само да натиснете един бутон. За да отворите кутията, задръжте я директно над кофата за боклук и натиснете механизма за изпразване. В идеалния случай мръсотията просто ще падне - просто я потупайте веднъж и готово. Ако кошчето за боклук е особено замърсено, можете да го почистите добре с вода и гъба.

В теста на прахосмукачките-роботи висококачествените устройства могат да почистват както плочки, така и килими, и могат да правят много повече: при тестовете на продуктите някои от тях успяват да сканират стени и ъгли, автоматично заобикалят големи предмети, а детекторите против изпускане увеличават значително събираемостта на прах. Хаотичните пътувания по пода се заменят с интелигентни системи за ориентация.

Дюзите са невероятни. Една от критиките обаче е, че голямата турбинна дюза не може да бъде изключена. Така че винаги сте принудени да сменяте дюзите, когато сменяте пода, т.е. от килим на паркет или друг твърд под. Отначало не ми пукаше, предимствата му надделяваха над тази малка "нелепост".

Винаги по-добри - това е мотото на прахосмукачките Miele. С повече от сто години опит тази независима семейна компания вече предлага решения не само за дома, но и за професионалисти. Miele Professional са продукти за търговски предприятия или дори за медицински заведения. В нашия основен тест на Вентилатор за прозорец Miele е ценовият победител. Но германската компания има резултати и в други области - от енергийна ефективност до издръжливост. В следващите редове ще ви запознаем по-подробно с марката. Научете всичко за историята на марката и голямата гама от продукти.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече