Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

В твоето легло

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от В твоето легло. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате В твоето легло?

При добрите колелца теглото също играе незначителна роля. Въпреки това тук трябва да се обърне специално внимание на способността за управление, тъй като В твоето легло се движи зад дюзата. Ако шарнирният лагер не работи, колелото ще се шлифова бързо, което може да бъде фатално за паркета.

Обикновено в тях е вграден така нареченият HEPA филтър, който пречиства въздуха по време на прахосмукането и отстранява акарите, праха и най-малките частици мръсотия. Тези модели са особено подходящи за хора, страдащи от алергии.

Чували ли сте някога за забранената зона за прахосмукачки-роботи? Ако имате куче или котка, избраният от вас робот трябва да разполага с тази функция. Можете сами да настроите тези забранени зони, като само трябва да очертаете линия в приложението.

Тези В твоето легло за косми от домашни любимци работят без кабел, така че могат да се използват навсякъде. Дори труднодостъпните места са лесни за достигане. Въпреки това те са много по-малки за косми от домашни любимци, така че често имат ограничена всмукателна мощност. В повечето случаи производителността дори намалява, когато батерията се изтощи. Отстраняването на космите от домашните любимци често вече не е възможно в достатъчна степен.

Особено като се има предвид, че редовното прахосмукиране на килимите и другите подове в къщата има положителен страничен ефект - килимите се зареждат статично в процеса на прахосмукиране и по този начин работят като ценен филтър за въздуха в помещението, тъй като на практика задържат полените на пода.

Марката Dirt Devil принадлежи на глобално активната група TTI и е един от водещите международни доставчици на продукти за грижа за пода. Royal Appliance International GmbH се появява в отпечатъка на немския уебсайт на компанията.

За да се гарантира, че мръсотията се отстранява, без да се оставят остатъци, трябва да се уверите, че дюзата за под на В твоето легло е с подходяща форма. Най-доброто възможно поведение при плъзгане е от значение и тук, ако използвате по-специално функцията за мокро.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече