Дивани принцес

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Дивани принцес. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Дивани принцес?

Обърнете внимание на ефективността на почистването: В продължение на години в рекламите се предлагаше: "По-висока мощност = по-добър Дивани принцес". Но това е погрешно. Освен от мощността, ефективността на почистването зависи от взаимодействието между уреда, смукателната тръба, дизайна на дюзата и пътя на въздуха. Ето защо етикетът на ЕС изрично посочва силата на почистване, като прави разграничение между килим и твърд под. Запомнете: колкото по-пълна е торбата за прах, толкова по-лоша е прахосмукачката.

Почистване с пароструйка Почистването с пароструйка е хигиенично, безопасно и много цялостно. С малко практика тази парочистачка премахва петна дори от най-невъзможните места.

След това всички роботи се подлагат на постоянни тестове в нашите редакции. Всички прахосмукачки-роботи се сблъскват с едни и същи препятствия. По време на този цикъл проверяваме също така обема и всмукателната мощност на отделните модели, за да можем да ги сравним помежду им. Видеоклиповете с продължителност, както е показано тук, помагат на нас и на вас да разберем как работят роботите.

Големите машини Дивани принцес се използват в промишлеността и на строителни обекти. Те се доказват с високата си здравина, но също така тежат повече. В индустриални и складови халета те убеждават с голям радиус на движение. Контейнерът за събиране е с голям обем, така че не е необходимо да се изпразва постоянно. Други професионални характеристики включват сертифицирана филтърна система. Това е важна характеристика, особено при работа с фин прах.

Те могат да струват малко повече от другите прахосмукачки-роботи: Прахосмукачките-роботи, които са специално проектирани за косми от домашни любимци, могат да бъдат малко по-скъпи от обикновените модели. Но в замяна на това получавате по-голяма мощност на засмукване, HEPA филтър и много повече, като например функция за избърсване.

Тези въртящи се четки се въртят независимо от отделен електрически двигател и премахват упоритите, четинести косми на домашните любимци само след акарите. За да се избегне усложняването на тази работа, е препоръчително да се изберат валяци за четки с регулируема височина. Тази малка, универсална четка е включена в обхвата на доставката многократно.

Дивани принцесs за страдащи от алергии имат редица допълнения, които са много полезни за употреба. Например, полезно е да имате специална четка. Специалните електрически четки са най-подходящи за тази цел. Те могат да се използват за още по-ефективно отстраняване на прах и мръсотия от повърхностите. Съществуват различни приставки за матраци, килими и други текстилни повърхности. Ако притежавате домашни любимци, има смисъл да използвате приставка за четка за косми от домашни любимци. Това също ще ги отстрани надеждно. За да се отстрани наистина прахът от всички части на апартамента или къщата, трябва да се внимава да се използват правилните дюзи. Например страдащите от алергии могат да използват дюзи за почистване на гънки, дюзи за тапицерия и четки, предназначени за тапицерия. По този начин прахът може да бъде ефективно отстранен дори от най-отдалечения ъгъл.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече