Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Диван голф

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Диван голф или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Диван голф, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Диван голф?

Наименованието Диван голф без торбичка е създадено основно от производителя Dyson. Той е първият, който използва тази технология в прахосмукачка. Днес обаче много други производители са наваксали изоставането и са пуснали на пазара качествени устройства. Stiftung Warentest провежда редовни тестове и ние събрахме тези и други резултати за вас.

Затова тази дюза е идеална за много тесни пролуки. Независимо дали трябва да прахосмукирате зад шкаф, в ъгъла на тавана или под ъглов диван, с накрайника за пукнатини в комбинация с удължаващата се телескопична тръба това не е никакъв проблем.

Дори любителите на свежестта с повишена нужда от хигиена почти не забелязват, че се намират в домакинство с домашни любимци, когато го посещават. Защото смукателният моп THOMAS Aqua+ филтрира и свързва всички миризливи частици, така че дори деликатните носове да могат да дишат спокойно ден след ден. Просто перфектно.

Освен това Dyson предлага турбинна дюза, с която лесно може да събира досадните косми от килими и други подобни. Това обаче наистина работи само с Dyson Диван голф.

С помощта на камери някои модели се движат из стая. По време на първото пътуване те създават виртуална карта. Тя се съхранява и се използва отново като помощно средство за придвижване при следващи пътувания.

Ефективните сензори също са чудесна характеристика за вакуумните роботи за малки апартаменти или малки площи. Защото колкото по-добре се движи роботът в апартамента, толкова по-ефективно ще бъде почистването.

За разлика от акумулаторните прахосмукачки, те изглеждат почти като малки чудовища, големи и не толкова леки, че трябва да ги влачите след себе си. Кабелните прахосмукачки също могат бързо да се превърнат в заплетена бъркотия, ако не внимавате с дългия кабел. Но съотношението между цена и производителност на моделите с кабел е ненадминато. Всички те са безшумни и дори по-евтините модели надеждно изсмукват мръсотията. Като последващи разходи трябва да имате предвид, че Диван голф трябва да се сменя от време на време на съответните устройства. Но дори и при моделите с кутия за прах трябва да се смени филтърът за прах в даден момент.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече