Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Диван клик

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Диван клик или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Диван клик, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Диван клик?

Особено при Диван клик без торбичка мръсотията, която остава в контейнера след изпразване, понякога се подценява. За да поддържате уреда хигиенично чист, трябва да сложите малко дезинфектант върху кухненска кърпа, след като изпразните кутията за прах, и да избършете кутията с него. Уверете се обаче, че всичко е напълно изсъхнало, преди да продължите да прахосмукирате!

Xiaomi не предоставя собствена политика за поверителност за Roborock в Google Playstore. Вместо това се прави позоваване на разпоредбите на уебсайта на производителя. След инсталирането на приложението обаче клиентите получават информация за използването на данните, които се генерират при използването на Roborock. По този начин събраната информация за клиентите се използва в цялата група Xiaomi за маркетингови цели. В допълнение към постоянния поток от данни към доставчици от трети страни по време на изсмукването, разгледано в теста, политиката за поверителност на производителя също не дава много надежди за спазване на поверителността. В политиката за поверителност не се съдържа и информация за обмена на данни с партньори като Ikea, които биха могли да използват плоските планове, записани от Roborock, за да рекламират своя асортимент от мебели например.

Още един добър робот от гамата на Xiaomi.... Той има функции, които са от голям интерес за потребителя, почиства добре и ни дава добра автономност. По този начин съотношението цена-качество се отличава от останалите модели на пазара. Ето защо си струва да се съобразявате с него по всяко време.

Модерната прахосмукачка без торбичка Диван клик работи с така наречената циклонна технология. Въздухът се засмуква така, че в уреда се създава вихър. След това този така наречен циклон използва засмукване, за да гарантира, че дори тежките частици прах и мръсотия се засмукват. Възникналата центробежна сила изтласква мръсотията към ръба, откъдето частиците падат в контейнера за събиране. Различните тегла позволяват мръсотията не само да се отделя от въздуха, но и да се сортира и транспортира в отделни контейнери за събиране. Тази технология може да произвежда мощно засмукване с малко енергия и не изисква торба.

Всички премиум модели, включени в теста, разполагат с обширна сензорна технология. За разлика от много по-евтините устройства, това позволява на прахосмукачките от висок клас да почистват по-задълбочено и ефективно. Ултразвуковите, инфрачервените и лазерните сензори, както и камерите осигуряват по-добра ориентация, позволяват целенасочена навигация и избягване на драскотини по мебелите, например чрез навременно спиране. Същевременно устройствата записват значително повече подробности за зоната на използване в сравнение с по-евтините устройства, които просто се движат направо според принципа на хаоса, докато сензорът за допир (бронята) не ги принуди да променят посоката след сблъсък със стена или предмет.

Най-хубавото веднага - ако изберете прахосмукачка-робот от известен производител, не бива да се изненадвате от качеството и силата на засмукване. В цялата серия устройствата са зрели и надеждни. Ако обаче имате ниски легла, скринове или шкафове с малко място под тях, трябва да обърнете внимание на ниската конструктивна височина, която е под 10 см. Би било досадно, ако трябва да прахосмукирате зад робота отново на ръка, само защото устройството не се побира под мебелите. Много модели имат и една или две странични вентилаторни четки, които събират праха и мръсотията от труднодостъпни ъгли, като например ъглите на стаята, и ги размахват пред робота за прахосмукиране.

Като превантивна мярка разресвайте същите животни, за да може по-малко косми да попаднат в килима регионално и Диван клик да се справи по-лесно с тази работа. По принцип обаче е вярно, че сплъстената животинска козина може да бъде изрязана само до точката, от която няма връщане назад.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече