Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Диван с подматрачен механизъм

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Диван с подматрачен механизъм или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Диван с подматрачен механизъм, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Диван с подматрачен механизъм?

Съществуват обаче и някои Диван с подматрачен механизъм с функция за избърсване, които могат да се използват и за почистване на килими. Те отстраняват грозните ивици, които бързо се образуват особено върху килими в светли цветове и срещу които обикновените са безсилни.

Те могат да струват малко повече от другите прахосмукачки-роботи: Прахосмукачките-роботи, които са специално проектирани за косми от домашни любимци, могат да бъдат малко по-скъпи от обикновените модели. Но в замяна на това получавате по-голяма мощност на засмукване, HEPA филтър и много повече, като например функция за избърсване.

Ако искате да научите повече за практичните хибридни модели, разгледайте нашия подробен тест "Прахосмукачка-робот с функция за миене". Тук ще намерите всичко, което трябва да знаете по темата, както и няколко съвета и трикове, за да подобрите ефективността на почистване с моп на вашето комбинирано устройство.Това означава, че например мазето с нечувствителен теракотен под може да бъде почистено с най-висока степен на засмукване/най-голямо количество вода, а дневната зона (чувствителен ламинат) може да бъде почистена със средна степен на засмукване/средно количество вода.

За собствениците на домашни любимци смятаме, че важи следното: Основната четка трябва да има смес от гумени остриета и редици от косъмчета. Това е единственият начин за сравнително добро отстраняване на косми от домашни любимци от килимите. Ако имате късмета да имате бяла дългокосместа котка и черен килим, вероятно няма да можете да избегнете допълнителното ръчно прахосмукиране с обикновена, за предпочитане мощна прахосмукачка Диван с подматрачен механизъм, дори ако почиствате всеки ден.

Ако редовно и за предпочитане ежедневно почиствате домашния си любимец с четка за козина, в дома ви ще има по-малко косми. Най-добре е домашният ви любимец да свикне с това през първите месеци от живота си, за да може по-късно да работи безпроблемно.

При теста първо обърнахме внимание на сглобяването и работата с отделните прахосмукачки. За нас беше важно колко лесно се сглобяват отделните части.

Особено хората, които имат домашни любимци и всеки ден прахосмукират след любимите си четириноги, могат да си осигурят няколко дни почивка от прахосмукирането с помощта на робот. При условие че никой от съквартирантите няма дълга коса. Това е така, защото те се увиват толкова плътно около четките на някои машини Диван с подматрачен механизъм, че почистването бързо се превръща в досадно занимание. Единственото средство за защита тук са версиите за домашни любимци, които са специализирани в областта на косата. Повече за това по-долу.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече