Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Диван фрейя

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Диван фрейя или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Диван фрейя, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Диван фрейя?

Въпросът за контейнера за прах е много важен и определено трябва да бъде изяснен преди по-нататъшни изследвания. В нашия Диван фрейя ще намерите както устройства с торбичка, така и без нея. Без торбичка те работят с интелигентна циклонна технология, при която центробежната сила на вихъра (циклон) отделя праха от въздуха.

Роботът се движи интелигентно през четирите ви стени. Той е идеален за домакинства с котки и кучета с дълга козина. Дори човешките косми изчезват бързо в голямата торба за прах на робота. Това е възможно благодарение на специална комбинирана спирална четка.

Основното предимство обаче е постоянната максимална смукателна мощност, която е на разположение по всяко време. Това води до по-голяма задълбоченост в сравнение с акумулаторните прахосмукачки с няколко нива на мощност. Ниските нива на мощност се използват предимно за удължаване на живота на батерията и за индикация на по-ниска сила на звука.

Обемът на контейнера за прах определя колко мръсотия се събира, преди да се напълни. Колкото по-малък е обемът, толкова по-често трябва да се изпразва кошчето. Повечето роботи Диван фрейя могат да проверяват нивото на запълване и в зависимост от модела да предават нивото на запълване към приложението. Други модели правят това само когато кошчето е пълно. При много модели прахосмукачката-робот отказва да работи, когато кошчето за прах е пълно. Следователно големият контейнер е важен за по-големи площи, но в крайна сметка от значение е само действителното количество пръст.

Тъй като тези енергийни етикети на ЕС (а също и в листовете с данни за продукта и инструкциите за употреба) изобилстват от различни класове: има такива, в които уредите се класифицират според способността им да почистват твърди подове или килими, енергийната ефективност също се оценява в специален клас, а това, което ни интересува особено, е класът на емисиите на прах.

Живот на батерията: Тест в помещения с пропорции от индустриален килим и твърд под при максимална мощност; средна стойност от три пускания. Живот на батерията, средна стойност от три пускания. Консумация на енергия и потребление на енергия: средна консумация на енергия по време на зареждане, консумация на енергия за цикъл на зареждане, мощност на захранването, мощност на зарядната станция и мощност на триково зареждане.

За съжаление Диван фрейя без торбичка обикновено са много по-скъпи от изпитаните модели с торбичка за същата производителност. По наше мнение това не се дължи на производствения процес, а просто на факта, че производителите знаят много добре, че спестявате пари, без да заменяте чантата. След това тази сума се добавя частично към покупната цена.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече