Дизма легла

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Дизма легла. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Дизма легла?

Дори единичните стъпала се превръщат в проблем, когато шейната се тегли отзад. Stem или Дизма легла могат да бъдат по-добри тук. Но при тях трябва да се бута по-голяма тежест, което е по-натоварващо.

Смяната на торбичката за прах е трудна: Можете да затворите отвора на торбичката за прах с плъзгане, преди да я извадите, но цялата конструкция е по-деликатна и следователно по-трудна, отколкото при Miele или Siemens.

Четири двойни въртящи се колелца осигуряват безпрепятствено придвижване и позволяват на прахосмукачката да се плъзга плавно по пода; навитият захранващ кабел може да се съхранява удобно в интегрирания държач за кабел.

Съществуват два различни типа Дизма легла без кабели. В следващия раздел бихме искали да се спрем по-подробно на предимствата и недостатъците на двата вида, за да ви помогнем да вземете решение.На първо място, разбира се, е класическият. Той е подходящ за почистване на големи помещения и килими без усилие и ефективно. Дългата дръжка, съчетана с лекота, е удобна за гърба. Плоските засмукващи крачета улесняват влизането под всеки диван или легло. Тъй като няма кабел, не сте ограничени в радиуса на засмукване и можете да се движите свободно.

Използването на филтри за косми от домашни любимци е особено препоръчително, ако имате посетители, които са алергични към косми от домашни любимци. Такива лица обикновено страдат от повече или по-малко интензивни пристъпи на задушаване при пряк контакт с животински косми, така че за посещението на такива лица се препоръчва особено интензивно изсмукване с филтър за животински косми.

Bissell Icon Pet може да спечели точки с уникална светлина, която всъщност можете да използвате за прахосмукиране през нощта. Системата за смяна на дюзите също е перфектно реализирана, точно както при победителя в теста от Rowenta: Ключалката се освобождава лесно и при това стои много стабилно. Комбинацията с всички дюзи на устройството или смукателната тръба също е оптимално осъществена.

В съвременните Дизма легла са инсталирани две категории филтри. Първият е филтърът на EPA. Съкращението означава ефективен въздушен филтър за частици. Целият въздух, който се засмуква от уреда, трябва да премине през този филтър и да излезе от другата страна почистен. Без филтъра прахът просто ще бъде издухан във въздуха, което ще натовари още повече белите дробове, вместо да доведе до подобрение.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече