Дъсчени легла

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Дъсчени легла. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Дъсчени легла?

Освен това Dyson Дъсчени легла ви позволява да събирате повече микроскопични прахови частици благодарение на технологията Radial Root Cyclone, която осигурява постоянна сила на засмукване върху всички повърхности.

На живо, високата разделителна способност трябва да е достатъчна, за да може с една ръка да се изчистят най-фините прахови частици в чантата, след като не са счупени. Торбичките са изработени от два до пет слоя хартия с различна зърненост и нетъкан текстил.

Източник: iStock.com/LightspruchКойто иска надеждно да премахва косми от домашни любимци, не е задължително да избере такъв модел: Някои прахосмукачки-роботи са оборудвани със специални четки - т.нар. гумени ролки - в които косъмът не може да се заплете.

В Stiftung Warentest от време на време се провеждат тестове на пода и Дъсчени легла. Някои от тези тестове се фокусират специално върху прахосмукачките без торбички, а други тестове включват различни видове уреди. Освен Miele, сред победителите в тестовете на Stiftung Warentest са и Vorwerk, Bosch и Dyson Колко добре се представят различните модели зависи, наред с други неща, от естеството на пода.

Вторият тип филтър се нарича HEPA филтър. Това означава "високоефективен въздушен филтър за частици". Филтрите HEPA са още по-задълбочени от обикновените филтри EPA. Те са от голяма полза за потребители, които са алергични към прах, тъй като въздухът излиза от устройството още по-чист и лигавиците се дразнят още по-малко от вихрещите се суспендирани частици.

PowerSensor: Когато торбата за прах се напълни, съдържанието ѝ блокира въздушния поток на уреда, поради което мощността на засмукване намалява. Siemens решава този проблем с технологията PowerSensor. Сензор открива намаляването на мощността и уредът компенсира загубата, като увеличава мощността на двигателя.

Стартирането и спирането, както и заявяването на различна информация, вече са възможни и с глас. За целта обаче роботите Дъсчени легла трябва да разполагат с приложение и съответната интернет връзка. Засега това е налично само за топ моделите. Хубава функция, но не е задължително да я имате.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече