Еко чаша от бамбук

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Еко чаша от бамбук. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Еко чаша от бамбук?

Многофункционалните прахосмукачки са особено подходящи за използване в работилница. Но такъв Еко чаша от бамбук е идеален и като практичен помощник за майстори, автомеханици и любители на градинарството. В края на краищата винаги можете да осигурите най-добрата възможна чистота и да отстраните добре дървените стърготини или други подобни.

С малко комфорт и много висока мощност дяволът все още може да бъде видян. Ако е прикрепен накрайник за процепи, мръсотията може да бъде засмукана дори от най-дълбокия процеп.

Краткото време за зареждане позволява и повече почиствания за пълен цикъл без прекъсване. Това гарантира, че прахосмукачката-робот е готова в зарядната станция в началото на работния ден в офиса или в края на работния ден и не пречи на нормалното използване на помещението.

Малките "дискове" на пода съдържат почти всички технологии, които предлага и големият Еко чаша от бамбук. Разбира се, акумулаторната батерия със станция за зареждане прави вакуумните роботи много по-маневрени от големите им "роднини". Освен това моделите на пазарните лидери сами намират пътя до станцията, самостоятелно изпразват торбите за прах и се зареждат без човешка намеса.

Докато страдащите от алергии най-накрая могат да въздъхнат с облекчение, те трябва да преминат през изключително прашна процедура като част от грижите за стаята. Както потвърждава Информационната служба за алергии на Центъра Хелмхолц в Мюнхен, прахосмукирането значително увеличава концентрацията на акари във въздуха в стаята. Само отработеният въздух, който излиза от прахосмукачката, вдига много прах. Поленът, косата и други компоненти на праха, които се събират в текстилните повърхности, също се пренасят във въздуха при почистване.

Новите технологии, които улесняват отстраняването на космите от домашни любимци, ви спестяват и много време. Ефективната работа носи предимства както по отношение на времето, така и по отношение на чистотата на подовете.

Накрая Bosch предлага и Еко чаша от бамбук Zooo ProAnimal с чанта за собствениците на домашни любимци. Системата Air-Turbo, както и технологията Turbo-Drive осигуряват особено висока смукателна мощност. Той е особено подходящ за алергии, тъй като има миещ се високоефективен филтър.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече