Интимен тример

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Интимен тример. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Интимен тример?

Интимен тример като модела на Holife са подходящи за бързо отстраняване на мръсотия и трохи. Въпреки това те не са подходящи за цялостно почистване на дома поради липсата на дръжка. Те са по-скоро специалисти за прахосмукиране на стълби, труднодостъпни ъгли и почистване на автомобила.

В областта на устройствата и системите за почистване за дома и градината марката Kärcher е позната на мнозина. Alfred Kärcher GmbH & Co KG със седалище във Виненден е семейна фирма.

Ако забележите това, чантата трябва да се смени при всички случаи, дори и да смятате, че все още не е напълно пълна. Трябва също така да смените торбичката, когато индикаторът светне.

Паркетът е чувствителен към влага. Затова е необходимо специално внимание при мокро почистване. Но в някои случаи Интимен тример вече не е достатъчен за отстраняване на петна и от паркета. В такива случаи има и специални препарати за почистване на твърди подове. Въпреки това прахосмукачката за миене също може да бъде добра алтернатива за почистване на паркет.

Препоръчително е да имате и допълнителен накрайник за дивана, тъй като много домашни любимци могат да лежат на дивана заедно със своя стопанин или стопанка. В зависимост от материала косата се утаява особено силно.

Ако прахосмукачката-робот трябва да избегне дадена зона, включеният в комплекта предавател InvisibleWall може да помогне. Той създава виртуална бариера, така че вашият интелигентен домашен помощник да избягва зоната зад него по време на почистването си.

Благодарение на конструкцията си Интимен тример може да отстранява прах и мръсотия дори в трудни зони, като например под шкафа или в тесни цепнатини. Трудно бихте могли да влезете в тези зони с метла. сега са малки удобни домакински помощници, които вече не трябва да липсват в почти всяко домакинство. Подът може да се почиства с прахосмукачка веднъж междувременно, така че винаги да е чист от трохи.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече