Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Капково напояване с лентов маркуч

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Капково напояване с лентов маркуч. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Капково напояване с лентов маркуч?

Ъглите могат бързо да се превърнат във враг на Капково напояване с лентов маркуч. Например фугата между стената и пода. Затова перфектните прахосмукачки могат да прахосмукират и странично, така че мръсотията да се засмуква успоредно на стената. Въпреки това истинските ъгли са проблем, но тук можете да отделите главата от тръбата и да вакуумирате само с тръбата. Най-лесно намираме ключалките тук, така че всичко може лесно да се раздели и събере обратно.

Bissell Icon Pet се тества дългосрочно от една година и работи така, както в първия ден. Въртящата се четка, около която всъщност не се увива нито един косъм, продължава да впечатлява. Жалко е обаче, че акумулаторната прахосмукачка винаги започва от най-високото ниво. Средното ниво е напълно достатъчно, по-тихо и удължава живота на батерията.

Тя се състои от здрави найлонови четки, които могат да отстранят дори дълбоко вкоренени замърсявания и косми от домашни любимци от килимите. Изключително твърдата четка е с изключително твърд косъм, за да може да отстрани дори упорити и засъхнали замърсявания.

Работният радиус на прахосмукачката се определя от дължината на кабела, гъвкавостта на маркуча и от това дали Капково напояване с лентов маркуч може да се регулира на височина (телескопична тръба). Колкото по-голям е радиусът на действие, толкова по-удобно е прахосмукирането, тъй като се налага да сменяте гнездата по-рядко.

При плочките или дъските за под те също просто преминават през насипна мръсотия, която остава във фугите и ъглите също се превръщат в проблем. Така че дори с прахосмукачка-робот все пак трябва да почиствате старателно.

Единственото решение е да се намали електрическата мощност чрез регулатора на мощността или да се изпусне малко въздух, т.е. да се отвори отворът за вторичен въздух на смукателната тръба, така че да се намали налягането в смукателната тръба.

Филтърът също е от решаващо значение за вас. Ако в къщата има малки деца или ако страдате от алергии, изберете Капково напояване с лентов маркуч за хора, страдащи от алергии. Обикновено в него е инсталиран филтърът HEPA AirClean. Предимство за вас: Филтърът се почиства сам и запазва въздуха без прах при прахосмукиране. Въпреки че HEPA филтърът почиства въздуха, страдащите от алергии трябва да внимават, когато изпразват контейнера за прах. Носенето на маска би било предимство тук.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече