Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Кафемашина concepta ec 120

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Кафемашина concepta ec 120. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Кафемашина concepta ec 120?

Ако поръчате онлайн, имате възможност да вземете Кафемашина concepta ec 120 без торбичка от клон. Ако е наличен, често е възможно да го вземете в същия ден.

Към ръчната част или основата на централната тръба могат да се свържат няколко допълнителни дюзи, така че лесно да се достигнат места, които не могат да се достигнат с обикновената дюза за пода. Те включват дюза за почистване на процепи, дюза за почистване на тапицерия и четка за мебели.

Освен това повечето вакуумни роботи имат сензори за близост, които не позволяват на малките помощници да ударят с пълна сила крака на стол. За да ги предпазят от падане по стълбите от другата страна, много производители инсталират специални сензори за падане. Благодарение на тях роботът се обръща надеждно, преди да достигне стъпало. Алтернативен вариант, който междувременно се среща все по-рядко, са светлинните бариери, които блокират отделни зони.

Особено при Кафемашина concepta ec 120 с торбичка рискът от контакт с праха е висок. Алтернативата може да бъде безвъздушната торбичка, чийто контейнер се изпразва по-лесно. Според тестовете обаче те обикновено са по-скъпи за закупуване от тези без торбичка. Всичко зависи от това какво търсите в една прахосмукачка.

Сега бих искал да ви дам няколко съвета, които ще ви помогнат да използвате новия си прахосмукателен робот с функция за избърсване. Сигурен съм, че бързо ще се справите.

Когато ставаше въпрос за функции, ние се интересувахме предимно от допълнителни функции (например функция за изтриване), програми и обхват на доставката. Освен това в идеалния случай боравенето с прахосмукачката-робот, нейното настройване и почистване също трябва да са лесни и интуитивни. Накрая беше взето предвид съотношението цена/качество.

В съвременните Кафемашина concepta ec 120 са инсталирани две категории филтри. Първият е филтърът на EPA. Съкращението означава ефективен въздушен филтър за частици. Целият въздух, който се засмуква от уреда, трябва да премине през този филтър и да излезе от другата страна почистен. Без филтъра прахът просто ще бъде издухан във въздуха, което ще натовари още повече белите дробове, вместо да доведе до подобрение.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече