Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Комо столове

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Комо столове или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Комо столове, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Комо столове?

За потребители с ветровити стаи или много килими с дълбок косъм прахосмукачките роботи са по-скоро допълнение към класическата Комо столове и не са подходящи за пълноценна замяна. Например малките помощници могат да работят през седмицата по често използваните алеи, за да поддържат чистотата и реда. Достатъчно е и ако през уикенда има време само за домакинска работа.

Освен това кабелът вече не представлява опасност за спъване, а прахосмукачката е готова за употреба много по-бързо, когато е заредена. От особен интерес е фактът, че почти всички акумулаторни прахосмукачки имат въртяща се четка, което е рядкост при кабелните прахосмукачки.

Оценихме всеки дизайн по това колко е издръжлив, както и по простотата на изпразване, колко е шумен по време на употреба и колко дълго издържа батерията - ако има такава. За всеки модел искахме да разберем дали е лесно да се преобразува в други режими, например в ръчна прахосмукачка, с какви полезни инструменти и аксесоари е снабден, за да почиства ръбове или да премахва косми от домашни любимци, и дали не изисква да се чете дебела инструкция за употреба преди употреба.

Комо столове без торбичка събира мръсотията в контейнер за събиране. Тя трябва да се изпразни, когато се достигне максималното ниво на запълване. В зависимост от обема това може да се случва след всяка операция по изсмукване. Системите работят по различен начин: понякога е достатъчно да се натисне бутон, за да се отворят кутиите за мръсотия над кофата за боклук, така че мръсотията да падне надолу. При по-малко сложните конструкции компонентите трябва да бъдат отстранени, преди съдържанието им да попадне в отпадъците. Тази процедура не трябва да се извършва в домашни условия. В противен случай половината от праха ще се разпръсне в помещението. Тъй като изпразването винаги е повече или по-малко прашно, страдащите от алергии трябва да се въздържат от това. Освен това кутиите за прах трябва да се почистват редовно, за да се предотврати появата на мухъл и миризми. Тази задача също така повдига фин прах и е в тежест на хората с чувствителни лигавици.

Тези стойности обаче могат да варират в зависимост от различните условия на пода. Например, ако прахосмукачката-робот има система за разпознаване на тежки замърсявания, по-интензивното четкане може да отслаби работата ѝ по-бързо. Трудните за придвижване килими или сложните условия в помещението също водят до промяна на стойностите за времето на работа.

Под удобство разбираме не само практичното съхранение, ниското тегло и големия работен радиус, но и лесното изпразване на прахосмукачката. Най-новите модели имат бутон, който изпразва контейнера за прах за секунди.

Въпреки че Stiftung Warentest вече няколко пъти се е занимавала с Комо столове, няма конкретни съвети за покупка на прахосмукачки без торбички. През януари 2022 г. обаче потребителският портал публикува сравнение, в което противопоставя безжични прахосмукачки една на друга.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече