Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Косачка викинг

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Косачка викинг или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Косачка викинг, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Косачка викинг?

Маневреност: TrackDrive - със странично монтираните си колелца акумулаторната машина Косачка викинг винаги остава на пътя и е изключително маневрена, така че всяко кътче е добре почистено.

Първо обаче прахът трябва да се отдели от засмукания въздух. За тази цел тя се засмуква тангенциално чрез входящ цилиндър в конус (всичко това е вътре в контейнера за събиране!), в който се върти въздухът, пълен с прах и мръсотия - това е вихърът/циклонът. Оттук идва и името на този уред.

Ако прахосмукачката се заклещи и издърпа предмети от масата, това може да бъде дори опасно, така че трябва да се планира етап на обучение, защото малките прахосмукачки изпробват всичко. След няколко дни апартаментът се оптимизира по подходящ начин и роботът може да работи без неизправности.

Независимо дали е с торбичка или без, с мрежово или батерийно захранване: всмукателната сила на Косачка викинг е най-важната характеристика на качеството, както показа не на последно място проведеното от нас проучване сред потребителите. Колкото по-мощно е засмукването в дюзата за под, толкова по-добре се справя тя с работата си, а именно с почистването на повърхности. Но не всяка всмукателна сила е еднаква: в зависимост от замърсяването и повърхността се отличават различни видове. За да може всеки да избере подходящия модел, оценяваме поотделно ефективността на работа върху твърди подове и паркет, върху килими и косми, както и в ъглите и ръбовете. Първата индикация за ефективността на продукта върху килими е съответният клас на почистване върху етикета на ЕС. Тук се прави разграничение между класове от A до G, като за всеки клас е определен максимален капацитет на прахоулавяне. Потребителските доклади и тестове също са полезни за нашата оценка на продукта. От тях правим изводи за всмукателната мощност на съответната трябва да обърнем специално внимание на нашата класификация на функцията килим и коса. Забелязва се, че само няколко модела могат наистина да убедят тук. Засмукващата мощност трябва да е достатъчно силна, за да издърпа косъма от дългите влакна на килима с висок косъм. Преценихме тестове, мнения и данни, за да намерим най-добрите.

Обикновените циклонни прахосмукачки са оборудвани само с един циклон и обикновено имат филтър, който трябва да почиствате на редовни интервали. Тези модели са по-подходящи за нормална домашна употреба, когато няма хора с алергии. За страдащите от алергии е по-добре да използват прахосмукачка с мултициклони.

В тази област производителят залага на най-съвременната сензорна технология, усъвършенствана навигация и отлична концепция за работа. Освен това роботите на Bosch впечатляват със стилния си дизайн и добрата работа на батерията.

Днес се използват все повече Косачка викинг, които имат отделен корпус. Този корпус е свързан с маркуч, който от своя страна е снабден с дръжка и тръба. Предимството на тези модели е, че могат да се използват по-гъвкаво. Теглото също е много по-ниско. Необходимо е обаче винаги да дърпате отделния корпус зад себе си.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече