Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Косачка за трева бош

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Косачка за трева бош или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Косачка за трева бош, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Косачка за трева бош?

И двата уреда Косачка за трева бош са подходящи за почистване на пода, различават се само по конструкцията си. В таблицата по-долу ще ви покажем накратко предимствата и недостатъците на този с чанта.

Но има и други важни фактори, които оказват влияние върху силата на засмукване, и те включват размера и състоянието на филтърните торбички и качеството на изпускателните филтри. Големите филтърни торбички са полезни за увеличаване на смукателната мощност, но пълната филтърна торбичка намалява смукателната мощност и най-вече количеството пренасян въздушен поток за единица време, т.нар. обемен поток. Това е важна част от засмукващата мощност и се намалява от силно замърсен изпускателен филтър (вж. раздела за филтри: HEPA, Air-Clean и др.).

Малка забележка: Понастоящем нито една прахосмукачка-робот не може да се справи надеждно с наистина дълги килими с висок косъм или с ресни на килима. Но няма нужда да се притеснявате: ще разберете какво можете да направите, за да решите този проблем, по-нататък в статията - или можете да кликнете тук, за да преминете директно към раздела.

Мокро-сухата прахосмукачка обикновено работи като прахосмукачка без торбичка Косачка за трева бош Следователно няма какво да се взема предвид при действителния процес на почистване на пода. Той се плъзга по пода и засмуква мръсотията в контейнера за събиране.

Важен съвет: Винаги се уверявайте, че сензорите за падане са чисти. Препоръчваме да почиствате сензорите с кърпа на редовни интервали от време. Също така ви съветваме да обръщате внимание на скоростта на навигацията. В края на краищата не искате прахосмукачката-робот да прекарва часове в почистване.

Старите времена, когато първите модели се заклещваха сравнително бързо между мебелите и се отнасяха сравнително грубо към тях, за щастие отминаха и технологично модерните вакуумни роботи - такива, каквито се продават днес - блестят с много добра ефективност на засмукване и много интелигентно поведение на засмукване.

Те могат да отстранят животинските косми особено ефективно от различни подове, тъй като те буквално се изчеткват. Косачка за трева бош често разполага и със специални дюзи за тапицерия с флокиране, които привличат особено добре космите от домашните любимци.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече