Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Красиви столове

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Красиви столове или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Красиви столове, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Красиви столове?

Консумацията на енергия на Красиви столове във ватове (W) не е от голямо значение за мощността на засмукване, тя само дава информация за това колко електроенергия консумира устройството. Затова при сравняване на различните модели е по-добре да се разглеждат мощността на двигателя, мощността на дюзата (BELDIAN) и класовете на почистване. Последните показват колко старателно работи прахосмукачката върху килими и твърди подове. "A" означава най-добро представяне, а "G" - най-ниско. Контролът на силата на засмукване е практичен при ежедневното почистване, за да се почистват различни повърхности - от балатум до завеси и пердета - с подходящата сила на засмукване.

Следователно търговията не е опосредствана. Vorwerk е особено известна със своя Thermomix, който се е наложил във всички германски домакинства. Но системите за прахосмукачки от серията Kobold също имат какво да предложат и отговарят на стандарта на Vorwerk. Уебсайт на производителя: Връзка към уебсайта

Проблемите с кръглите чистачки и умерено впечатляващите възможности за навигация съответно останаха. Бяхме изненадани само от високата цена: в сравнение с идентичния HAIT и много подобния Eco-DE Absolut Winclean, Sichler таксува около два пъти по-малко - неразбираемо и ненужно! Поне инструкциите на Sichler са с по-високо качество от тези на идентичния модел, но и това не оправдава разликата в цената.

Ако например имате куче с къс косъм, което хвърля много малко, вероятно ще ви е достатъчна една Красиви столове с батерия и малък капацитет. Особено в по-малките апартаменти това може да е недостатък. За повечето хора почистването е неприятно задължение. Ако трябва постоянно да включвате и изключвате кабела, това може да е истинска болка в задника.

Почистване на филтриротационна четка, сменяема батерия, подвижен накрайникротационна четка, осветление, подвижен (мотор) център на тежесттаротационна четка, осветлениеМного аксесоари, включително стандартна четкасгъваема тръба.

Спрей с разтвор на морска сол: Прилагането на този спрей е идентично с това на спрея с масло за уши. Предимството тук е, че спреят се отстранява лесно. Важно е обаче спреят да не се използва при заболявания на ушите, например възпаления.

На паркет отделните прахосмукачки са дори по-добри от много Красиви столове На килими обаче при теста "Kassensturz" остана много прах. Собствениците на котки и кучета са доволни само от няколко модела.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече