Кучешко легло от палети

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Кучешко легло от палети. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Кучешко легло от палети?

Филтър: За хората, страдащи от алергии, е важно Кучешко легло от палети без торбичка да отделя възможно най-малко прахови частици обратно във въздуха на помещението. Затова трябва да се уверите, че прахосмукачката е оборудвана с HEPA филтър. По този начин надеждно се отстраняват праховите частици от изхвърляния въздух. Те улавят и най-малките частици и полени, така че въздухът в помещението е почти напълно освободен от алергени. Водният филтър също е добър начин за свързване на праха в течността. Обърнете внимание и на срока на експлоатация или препоръчителната честота на почистване на филтъра.

Гумени ролкиГумените ролки са много ефективни за твърди подове. Твърди се, че те са подходящи и за премахване на косми от домашни любимци, тъй като тук космите трудно се навиват. Те обаче могат да се събират по лагерите на четката.

El Corte InglésТази друга испанска верига супермаркети също разполага с отдел за електроника, където можете да намерите този тип домакински уреди. Цените не са най-ниските, но може би ще получите някоя от обичайните отстъпки.

Засмукващата мощност се измерва в mmWS (милиметри воден стълб). Много производители не дават никаква информация за силата на засмукване, поради което си струва да разгледате един или два теста на Кучешко легло от палети в интернет.

Способност за катерене. Класическият робот с прахосмукачка се справя с праговете само в много малко случаи. Има модели, които имат добра способност за катерене. Техните гуми са с по-голям протектор и по-добре се оттласкват от земята, за да се изкачват.

По време на нашия тест моделът успя да издърпа без проблеми и частици, които бяха поставени директно върху ръбове (например первази). По-голямата част от фините частици (напр. почва, пясък и захар) изчезват още с първия удар; едрите частици (напр. зърно) обаче са изтласкани напред от модела за един или два удара.

По принцип Кучешко легло от палети с торбички са по-подходящи за хора, страдащи от алергии, отколкото тези без торбички. Това обаче не означава непременно, че всеки един от тях е подходящ. Ще ви помогне да погледнете етикета на ЕС или информационния лист. Ако емисиите на прах са оценени като "А" и/или е инсталиран филтър "HEPA", можете да го купите без колебание. В случая със Siemens също имате доста богат избор. Повече от половината от чантите на Siemens са подходящи за хора, страдащи от алергии.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече