Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Легла за трудно подвижни хора

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Легла за трудно подвижни хора. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Легла за трудно подвижни хора?

Легла за трудно подвижни хораs са перфектните помощници в ежедневието и ви освобождават от задълженията по почистване на дома. Те са особено подходящи за по-големи площи, като се справят добре и с препятствия, ъгли и ръбове.

Високата степен на разделяне обаче се препоръчва не само за страдащите от алергии. Хората, които нямат алергии, също се възползват от чистия въздух, който могат да дишат без животински алергени, полени и фин прах.

На пазара се появяват и все повече нови роботи с функция за миене. Това е полезна функция, ако нямате килими. Въпреки това не можете да го сравнявате с ръчното миене с моп, защото просто няма натиск върху пода. Така че не е достатъчно да разчистите упоритата мръсотия.

Всеки има различни навици за почистване. Това, което за едни изглежда безупречно, за други е достатъчно. Изборът на Легла за трудно подвижни хора също трябва да бъде направен на тази основа: В зависимост от това колко често и колко дълго използвате прахосмукачката, се препоръчват различни модели и допълнителни функции.

За сравнение може да се каже, че микрофилтърът пропуска малко по-големи пори на прах, отколкото HEPA филтърът. От друга страна, HEPA филтърът е в състояние да филтрира полени, акари или бактерии, което е голямо предимство, особено за страдащите от алергии.

Идеалната продължителност на работа на батерията теоретично е пълно почистване на повърхността на апартамента с едно зареждане на батерията. При нашите тестове на прахосмукачки-роботи с приложение установихме, че този резултат често не е постижим на практика. Производителите посочват времето за работа на батерията и постижимото почистване на повърхността в квадратни метри. Различните подове обаче се нуждаят от различна мощност на засмукване. Гладките твърди подове се почистват добре с по-малка мощност на засмукване, докато килимите често изискват пълна мощност. Това означава, че при много килими в дома посоченият брой квадратни метри също може да бъде занижен. По принцип по-дългото време на работа на батерията е от полза за големи апартаменти. Ако батерията е изтощена преди приключване на почистването, процесът на почистване се прекъсва за няколко часа чрез зареждане на батерията. Така пълното почистване на апартамента може да отнеме няколко часа (време за засмукване + време за зареждане + продължаване на прахосмукирането).

ПредимстваИзключително полезни са устройствата, които имат функция за ултравиолетова светлина. Това ефективно убива акарите, така че те лесно могат да бъдат изчистени с прахосмукачка след това. Това е решаващата разлика в сравнение с обикновения Легла за трудно подвижни хора, тъй като при обикновения акарите не умират. Дори ако отделни акари оцелеят след този процес, те са неспособни да се възпроизвеждат под въздействието на ултравиолетовото лъчение, така че не могат да се размножават повече.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече