Легло за бебе

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Легло за бебе. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Легло за бебе?

Като алтернатива на прахосмукачките роботи, Medion предлага и класическите Легло за бебе или акумулаторни батерии, които са подходящи за личните ви нужди. Както подсказва името, те се управляват ръчно и са по-подходящи за по-малки площи и за бързо почистване, тъй като имат и по-малък мотор.

Ръчното преработване е необходимо във всеки случай, ако искате да имате наистина чиста среда. Въпреки това работата на прахосмукачката-робот - ако се извършва достатъчно често - може да доведе до по-малко ръчно почистване. Така се спестява известно време.

Когато роботът приключи с почистването на прозореца, той се връща в началната си позиция, спира там и подава звуков сигнал, за да уведоми собственика си, че иска да бъде свален отново. Защото нито един робот за почистване на прозорци не може сам да смени стъклопакета, камо ли да почисти дограмата. Така че цялата игра се повтаря: свалете робота, изперете вълната и я напръскайте с почистващ препарат, пренесете робота до следващия прозорец, сложете отново предпазното въже и изберете програмата. Не става въпрос за напълно автоматично почистване.

Захранваните с батерии Легло за бебе предлагат няколко предимства: От една страна, те са изключително маневрени и благодарение на компактния си размер тежат по-малко от тромавите от друга страна, те предлагат по-голяма свобода на движение, тъй като са гъвкави при използване без кабел и не изискват електрически контакт за задвижването. Дори труднодостъпните места, както и прахосмукирането на колата или тесните стълби не са проблем за акумулаторните прахосмукачки.

Използваната технология изисква силен засмукващ ток, така че мощността на двигателя може да бъде намалена минимално или изобщо да не бъде намалена. В зависимост от модела силата на засмукване може да се регулира на уреда, но това не оказва голямо влияние върху обема.

НазадНапредДругото предимство е, че осите могат да се сменят поотделно. Ако пластмасовите оси се счупят, те могат да бъдат ремонтирани на разумна цена. Благодарение на усъвършенстваната си филтърна система прахосмукачката е подходяща за хора, страдащи от алергии.

В нашия тест разгледахме отблизо общо пет уреди Легло за бебе без торбичка. Всички те се справят добре с работата си и благодарение на поне приличната си всмукателна мощност могат лесно да се справят с прах и мръсотия. Разликите обаче често са в детайлите, например в мобилността, нивото на шума, помощта при паркиране или аксесоарите. Ето как се представиха останалите кандидати за теста:

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече