Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Легло куче

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Легло куче. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Легло куче?

Поради това прахосмукачките без торбичка Легло куче са сравнително скъпи за закупуване и не са напълно подходящи за хора, страдащи от алергии, но те предлагат редица други предимства. Поради по-компактния си дизайн те обикновено са по-леки и следователно по-лесни за употреба от обикновените с чанта. Освен това всмукателната мощност на добрите модели почти не намалява, дори когато контейнерът за прах се пълни бавно. И накрая, не е необходимо да купувате чанта, което е полезно не само за портфейла ви, но и за околната среда. Особено ако често прахосмукирате големи площи, прахосмукачката без торбичка може наистина да се изплати. Опитът обаче показва, че е по-добре да не купувате най-евтиния уред.

Имате проблеми не само с козината на кучетата или котките, но и често се налага да се справяте с петна по тапицерията? Тогава прахосмукачката Thomas за прахосмукачка и миене, специално за собственици на домашни любимци, може да е подходяща за вас. Можете не само лесно да почиствате косми от домашни любимци, но и да отстранявате петна от килимите или дивана благодарение на специалната система за разпръскване под налягане.

Забележка При първоначалния монтаж монтирахме комбинираната дюза за под, която може да се използва за превключване между килим и твърд под. Ако имате паркет или дъсчена подова настилка, определено трябва да опитате дюзата с четка, която се доставя с машината, тогава дори фугите ще бъдат чисти.

Някои роботи Легло куче са оборудвани с UV лампа. По този начин се отстраняват микробите и бактериите от подовите настилки по време на цикъла на почистване. Лампата премахва причиняващите алергии микроорганизми дори от последния ъгъл и пукнатини в паркета.

В допълнение, комбинацията от дюза, водач на въздушния поток и филтърна технология също играе роля. Как да определите силата на засмукване? За тази цел погледнете двигателя. Двигателите с центробежна сила или компресорните двигатели дават особено добри резултати при засмукване.

Освен това някои от нововъведенията на тази марка също улесняват работата и преживяването по време на почистването. Начин да почистите дома си за по-малко време и с по-малко усилия, така че да можете да посветите времето си на това, което наистина има значениеһттр://....

Тези, които нямат проблеми с поддръжката на резервоара за вода, ще намерят практични помощници в ежедневието в тази продуктова група. Сред тях са комбинирани уреди, които прахосмукират и мият. Въпреки че комбинираната технология повишава разходите за закупуване, тя съчетава отличителните предимства на Легло куче с прахосмукачка за миене. Прахосмукачките за миене имат вградена функция за пръскане (пръскащи аспиратори). Те разпръскват прясна вода върху пода, мият с моп и директно почистват с прахосмукачка разхлабената мръсотия. С комбинираните уреди можете да почиствате с прахосмукачка сухи замърсявания, както и течности, като например разляти напитки, и да почиствате подове с влажен моп. По-голяма многофункционалност едва ли е възможна.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече