Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Легло остаряло

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Легло остаряло. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Легло остаряло?

Колкото по-голяма е площта, която искате да почиствате редовно с вашия Легло остаряло, толкова по-голям трябва да бъде капацитетът на водния филтър. Това гарантира, че няма да се налага да сменяте водата по време на почистването.

След това е препоръчително да почистите добре контейнера за прах със сапун и вода и да се уверите, че филтърът е чист. Той се почиства лесно под течаща вода.

Те се различават и по резултатите си от засмукването. В зависимост от това какво очаквате от прахосмукачката-робот и каква сума сте готови да инвестирате, можете да избирате измежду различни модели.

Колкото по-ниска е прахосмукачката-робот, толкова по-лесно може да влезе под дивани или други мебели и по този начин да почисти повърхности, които биха били труднодостъпни за обикновения Легло остаряло. Ако в къщата има много повърхности, които не могат да бъдат достигнати с обикновена прахосмукачка, тогава вакуумните роботи Medion са сравнително подходящи, тъй като не са твърде високи.

Аксесоарите могат да се съхраняват директно в устройството. Турбочетката е особено мощна и лесна за почистване. Той отстранява много ефективно косми от домашни любимци и прах от различни подове.

При батерията трябва да се уверите, че е актуална литиево-йонна (Li-Ion) батерия. Това са усъвършенствани батерии и са много по-мощни и издръжливи от по-старите NiMH батерии. Ако в комплекта са включени Ni-CD батерии, тогава определено трябва да се откажете от прахосмукачката, тъй като тези батерии вече не са актуални.

Прахосмукачките за акари са специално разработени Легло остаряло, които се предлагат в различни модели и са оборудвани с различни функции за премахване на акарите от вашия матрак, диван и др.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече