Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Легло с метална рамка

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Легло с метална рамка. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Легло с метална рамка?

Цените ли особено тихата Легло с метална рамка без чанта? Искате възможно най-висока смукателна мощност или удобен работен радиус? В нашето сравнение на прахосмукачките без торбичка разгледахме най-важните за вас критерии за покупка.

След процеса на изсмукване мръсната вода се изхвърля в тоалетната или в канализацията, а резервоарът за вода и филтърът HEPA се почистват под течаща вода и накрая се изсушават. Това предотвратява образуването на мухъл.

За да изпробваме функцията за избърсване, разпръснахме тестовата си писта с петна от кафе, гроздов сок и кетчуп. Оставихме ги да изсъхнат и след това ги отстранихме с помощта на робота за изсмукване.

По принцип има два различни вида безкорични прахосмукачки Легло с метална рамка, между които трябва да се прави разлика. И двата дизайна имат своите предимства и недостатъци, които са изброени в много доклади за тестове на безвъздушни прахосмукачки. В зависимост от личните предпочитания, изборът е или единичен, или мултициклон. В нашето ръководство сме сравнили и обяснили двата вида:

Особено ни хареса разположението на контролите. Превключвателят на мрежата и кабелната макара са големи и напълно достъпни с крака на корпуса. Двата превключвателя плюс и минус за силата на засмукване са малко по-малки, но също могат да се управляват перфектно с крак. Осветените символи ви показват кое ниво сте включили или за коя подова настилка е оптимизирано нивото на засмукване.

Обслужване на клиенти: Безплатно местно обслужване на клиенти. Ако имате въпроси относно използването му, първо се свържете с нас. Ще ви дадем задоволителен отговор във възможно най-кратък срок.

Дистанционно управление/приложение: По-старите прахосмукачки-роботи имат дистанционно управление, с което можете да управлявате прахосмукачката-робот. Още по-практична и вече стандартна е прахосмукачката-робот с Wi-Fi, на която можете да подавате команди чрез приложение. По този начин можете да управлявате робота спонтанно или да го стартирате дистанционно. Някои уреди Легло с метална рамка могат да се свържат и с HomeConnect или Alexa и да допълнят вашия SmartHome с почистване на пода чрез гласово управление.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече