Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Легло с ракла и механизъм

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Легло с ракла и механизъм. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Легло с ракла и механизъм?

Защо Легло с ракла и механизъм е полезен за собствениците на котки и кучета? Много собственици на домашни любимци често се дразнят от привидно безкрайния поток от косми. Особено котешките косми и космите на някои породи кучета са много упорити и изискват много работа. Тук може да има облекчение, защото редовното почистване с прахосмукачка отнема много време. Посетителите, страдащи от алергии, също ще ви благодарят за средата без косми от домашни любимци.

За да се инсталира функцията за мокро почистване, първо трябва да се монтира доставената плоча за почистване с кърпа за почистване, след което устройството автоматично разпознава новата ситуация на приложение и започва работа в режим на почистване.

Разбира се, не можахме да проверим това, но проверихме всмукателната мощност на всички машини върху плочки и паркет, както и върху килими и мокети. За тази цел използвахме универсалната дюза и проверихме как се адаптира към подовете.

Кучето се втурва през апартамента, скача на дивана и поздравява господарката си с радост. Кучешките косми вече са разпръснати по пода, тапицерията или дрехите. Непокорната животинска козина може да се открие дори по седалките за кола и в леглото. Но не се притеснявайте, има подходящи съвети и Легло с ракла и механизъмör за всяко любимо място на вашия космат приятел, за да премахнете космите на кучето.

Струва си също така от време на време да почиствате централния филтър и пластмасовите части. И двете могат да се почистват лесно с хладка вода. Важно е след това да подсушите добре всички части, за да предотвратите образуването на мухъл.

Като клиент на автопарк можете да се възползвате от нашата фирмена сметка BEST CARWASH/TTM-servivecard. Най-добро качество, лесно измиване и първокласно обслужване. Ръчна подготовка на автомобила отвътре и отвън, както и професионални съвети.

По принцип Легло с ракла и механизъм са оборудвани с вентилатор, който генерира отрицателно налягане. Това отрицателно налягане засмуква въздуха през дюзата и улавя прах, полени или косми. След това частиците мръсотия се събират в торба, контейнер за прах или резервоар за мръсотия. В зависимост от това дали сте избрали прахосмукачка с циклонна технология или прахосмукачка с торбичка и обикновен вентилатор, силата на засмукване може да варира.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече