Легло 200 220

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Легло 200 220. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Легло 200 220?

Тази спецификация винаги предполага дървен под с пукнатини. За оценка може да се използва и под с плочки с канали. Колкото повече прах събира Легло 200 220 от пукнатините, толкова по-добър е класът му на почистване на твърди подове. Класът на почистване на твърди подове показва и колко прах събира.

Дори стълбите се нуждаят от почистване от време на време. Ако те са изработени от твърд материал или са покрити с килим, можете да използвате обикновената стандартна четка. При прахосмукиране винаги е важно да се осигури безопасна стойка за уреда.

Измиваемите филтри изпълняват екологичен фактор. Но подобно на контейнера за прах, въпросът за страдащите от алергии е с какво количество прах влизат в контакт при изваждането и почистването им. Сменяемите филтри са малко по-предни, но те също така увеличават текущите разходи за проследяване.

За повечето "обикновени" Легло 200 220 е доста трудно да премахнат животинските косми. Трябва да употребите много сила и усилия, за да отстраните добре космите. В много случаи косъмчетата остават и не могат да бъдат отстранени, затова трябва да използвате ръчна четка или валяк за лепило.

Прахосмукачката-робот може да се управлява както с дистанционно управление, така и цифрово чрез приложение, Alexa или Google Home. Приложението дава възможност за наблюдение на процеса на почистване чрез създаване на точни карти на помещенията, които записват движенията на робота.

Благодарение на специалното разположение на вградените четки мръсотията се отстранява старателно. Докато мини турбочетката е особено подходяща за почистване на мека мебел или места за почивка на домашни любимци, макси турбочетката може да се използва за отстраняване на нежелани косми от килими.

Широчината на прахосмукачката се основава на стандартното разстояние между краката на стола, а височината на устройството също не е избрана случайно. Колкото по-плоска е конструкцията на Легло 200 220, толкова по-вероятно е да може да се вакуумира под мебели. Сензорите, инсталирани около робота, му помагат да се ориентира в стаята и да се ориентира по мебелите. В усъвършенстваните модели се съхранява и информация за помещението. Това включва местоположението на базовата станция.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече