Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Легло 3 в 1

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Легло 3 в 1. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Легло 3 в 1?

Можете да намерите специални Легло 3 в 1 за деца онлайн и в магазините за играчки. Те обаче не трябва да се сравняват с обикновените препарати за почистване на подове. Това са по-скоро играчки, които имат за цел да въведат малчуганите в темата за чистотата по забавен начин.

Повечето акумулаторни прахосмукачки имат две регулируеми настройки на мощността, но има и особено мощни модели с три настройки на мощността. По очевидни причини нивото на мощност и времето за работа са обратно пропорционални: колкото по-високо е нивото на мощност, толкова по-кратко е времето за работа. Заслужава си да погледнете в инструкциите за експлоатация, за да разберете точната стойност на времето за работа при съответното ниво на мощност.

Въртяща се четка, която постоянно се пръска с вода, се намира пред входа за въздух на дюзата за под. Тази четка за мокър под избърсва пода пред входа за въздух, а мръсната вода просто се изсмуква. Благодарение на постоянния приток на чиста вода четката не се замърсява веднага, а винаги остава сравнително чиста.

В момента Rowenta предлага различни домакински уреди, включително парни ютии, сешоари, машинки за подстригване на коса/брада, Легло 3 в 1 със или без торбички, но също и кафемашини или чайници.

В нашето сравнение разгледахме различни прахосмукачки-роботи за косми от домашни любимци. Тук можете да прочетете кои модели сравнихме, коя прахосмукачка-робот е нашият победител в сравнението и за какво трябва да внимавате при покупка.

Картографиране: роботът създава карта на апартамента (за предпочитане е да се съхраняват няколко карти за няколко етажа). Ако моделът ви не разполага с такава функция, роботът най-вероятно не разполага с разумно разпознаване на помещенията.

Въпреки това само победителят в теста беше наистина убедителен със своята електрическа четка. Например тестваната Легло 3 в 1 на Sebo не прахосмукира много по-добре с електронната четка, отколкото във версията със стандартната дюза. Особено върху твърди подове и в цепнатини Sebo има някои проблеми с електрическата четка. В този случай силата на засмукване е дори много по-добра от тази на стандартната дюза.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече