Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Люлеещ се стол с масичка

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Люлеещ се стол с масичка. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Люлеещ се стол с масичка?

АксесоариКогато купувате Люлеещ се стол с масичка без чанта, уверете се, че той се предлага с достатъчно аксесоари. Ако в комплекта са включени различни четки и накрайници, тя може да се използва универсално и не се налага да се закупуват допълнителни прахосмукачки или четки. По принцип Люлеещ се стол с масичка трябва да бъде оборудван с така наречената универсална превключваща четка. Тази превключваща четка позволява прахосмукиране както на килими, така и на гладки повърхности като плочки, ламинат или паркет. Превключващата четка обикновено трябва да превключва приставката за четки на прахосмукачката чрез натискане на бутон с крак. Тя трябва да включва и приставки, като дюзи за гъсталаци и тапицерия, четки за мебели и четка за твърди подове. Ако някой от тези компоненти липсва, но прахосмукачката отговаря на всички необходими изисквания, обикновено е възможно да се поръчат отделни компоненти от производителя.

Facebook Ireland Limited, Google Ireland Limited, Pinterest Europe Limited, Microsoft Ireland Operations Limited, OS Data Solutions GmbH & Co. KG, Otto Group Media GmbH, Ströer SSP GmbH.

Отвън прахосмукачките-роботи приличат много на косачки-роботи. Те са проектирани така, че да се движат самостоятелно из помещението, като засичат и избягват препятствия и почистват прах и други замърсявания с помощта на дюза под робота.

Прахосмукирайте с четка за тапицерия за косми от домашни любимци или без накрайник. Ако не разполагате със специален Люлеещ се стол с масичка с четка за тапицерия, просто използвайте универсален накрайник за тапицерия с косми от домашни любимци*.

Сила на засмукване: За мнозина това вероятно е решаващият показател, тъй като в крайна сметка той говори за това колко мощно засмуква устройството и колко мръсотия се улавя от различни повърхности. Пясък, брашно, ориз, косми, текстилни влакна и някои други замърсявания се изсмукват с прахосмукачка върху твърди подове и килими с различна дълбочина. Колкото повече устройство е засмукало тук, толкова по-висока е оценката му.

Просто е важно да имате реалистична представа за това какво искате да постигнете с устройството, преди да го закупите. Дори и да има парти, не бих използвал робота (с функция за почистване, ако е необходимо), а традиционните методи. Само с моп и добрата стара прахосмукачка.

Ако не искате да консумирате излишно електроенергия поради работа на празен ход, трябва предварително да разчистите мебелите и декоративните предмети. Върху масата могат да се поставят столове и растения, например. Трябва да се внимава и с малките части: Копчета, тухлички Лего и щипки за коса не се поставят в Люлеещ се стол с масичка, защото могат да повредят уреда. Ето защо те също трябва да бъдат отстранени преди прахосмукиране.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече