Всички покупки, които правите оттук, се доставят на домашния ви адрес. Освен това в много случаи тя е безплатна в рамките на 24/48 часа и това е много ценно.

Люлеещ стол ратан

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Люлеещ стол ратан. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Люлеещ стол ратан?

Благодарение на въртящите се срещуположно четки козината от домашните любимци може да бъде ефективно отстранена от килими и тапицерии просто чрез леко плъзгане напред-назад. Люлеещ стол ратан е оборудван с различни четки и дюзи. Антистатичната турбинна дюза с въглеродни влакна се оказва особено полезна за отстраняване на косми от домашни любимци.

Въпреки това тези устройства обикновено са значително по-гъвкави от класическите си конкуренти без дистанционно управление. Например те могат да наблюдават жилищното пространство с вградена камера със сензор за движение, да изпращат писма със снимки/видеоклипове на собственика и специално да проверяват в жилищните помещения дали светлината (или напр. кухненската печка!) е изключена.

Прахосмукачките-роботи са добри за редовно почистване, но със засмукване, което не може да се сравни с най-добрите безжични прахосмукачки, те не са подходящи за дълбоко почистване и трудно изсмукват праха, забит в килимите.

HEPA е съкращение на "High Efficiency Particulate Air" (високоефективен въздух с частици). Люлеещ стол ратан с HEPA филтри работят на няколко слоя и се основават на физични закони. Те могат да филтрират и най-малките частици прах и мръсотия, както и други материали. Трябва да се добави, че пълното филтриране не е възможно, както показаха различни примери. Това важи и за подобни продукти от други марки.

Нашият победител в конкурса за най-добра прахосмукачка-робот е мощна прахосмукачка-робот от производителя Kyvol. Нашият победител в сравнението убеждава с висока всмукателна мощност, дълго време на работа и голяма площ за почистване. Прахосмукачката-робот Kyvol е идеална за различни подове и за отстраняване на косми от домашни любимци.

Все пак има съществена разлика между висококачествените и евтините уреди по отношение на финия прах. Висококачествените уреди може и да не могат да сведат до минимум излагането на фин прах, но не го разпръскват във въздуха, когато прахосмукирате. За съжаление, това често се случва с евтините уреди и представлява истинско бреме за страдащите от алергии. Ето защо мотото тук е: ако купуваш евтино, купуваш два пъти.

Съгласно Закона за електрическите и електронните отпадъци старият Люлеещ стол ратан не трябва да се изхвърля в битовите отпадъци, тъй като може да съдържа вещества, които са опасни за здравето и околната среда, като живак, алуминий, олово и др.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече