Матрак 60 170

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Матрак 60 170. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Матрак 60 170?

Дължината на кабела варира още повече. Пет метра всъщност е минималният стандарт, на който трябва да държите, когато купувате Матрак 60 170. Някои прахосмукачки имат кабел с дължина до осем метра, което е изключително полезно, ако прахосмукирате продължително време и не искате постоянно да търсите нов контакт. В противен случай дългият кабел само увеличава теглото на машината.

Обикновено при покупка имате избор между онлайн магазини и специализирани магазини. Предимството на онлайн магазина е, че разполагате с голям избор от уреди за сравнение. Можете също така да прочетете директно отзивите на клиентите и да получите по-добра представа за съответния модел.

Правата предна част се оказа предимство при почистването на ъгли и ръбове, като например при победителя в теста POWERbot на Samsung, който между другото почистваше особено старателно: а именно, преминаваше през ъглите и ръбовете няколко пъти и от всички страни.

Ако ъглите с кабели винаги са оставени настрани, тук с течение на времето ще се събират прах и мръсотия. Ако роботът Матрак 60 170 пренебрегне кабелите, той може да ги издърпа и да преобърне или събори лампи или други леки предмети. Повечето модели имат достатъчно мощност, за да преобърнат лека подова лампа с кабела. За този проблем размерът на апартамента няма особено значение. От опит обаче знаем, че особено в малки апартаменти повече кабели често се събират в един ъгъл.

В този момент трябва да прецените и дали резервоарът за вода е трайно монтиран в уреда или може да бъде демонтиран. Особено при контейнерите с голяма вместимост е важно да можете да ги пълните лесно.

Други модели съдържат контейнер, който се пълни с вода. Мръсотията се събира в нея и се свързва с водата. При изпразване на контейнера не се образуват облаци от прах. Разбира се, тези модели са много по-скъпи за закупуване, но те предлагат и много предимства.

По принцип функционирането на устройствата е сравнително просто. Следното е силно опростено и има за цел само да ви даде приблизителна представа за начина на работа. При Матрак 60 170 въздухът се вкарва в страничната част на конусообразен контейнер. Това създава толкова силен въздушен вихър, който след това развива големи центробежни сили, които притискат засмуканите прахови частици навън и след това надолу по конуса. В долната част се намира контейнерът за прах, в който се събират постъпващите прах и мръсотия.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече