Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Моят матрак

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Моят матрак или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Моят матрак, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Моят матрак?

Зареждането на някои Моят матрак отнема до шест часа. Обикновено обаче времето за зареждане е около четири часа. Малките прахосмукачки също се зареждат за по-кратко време, но дават по-малко енергия на батерията. Най-добре е да изберете продукт, който използва малки LED светлини, за да показва точното ниво на зареждане.

Сигурността на вашите данни е важен аспект при използването на прахосмукачка-робот. Веднага щом свържете интелигентния си уред за почистване към Wi-Fi мрежа и използвате приложение, данните се събират и прехвърлят например в облаците на производителя. В това отношение умните домакински помощници не се различават от нашите компютри и смартфони.

Причината за това всъщност е проста: например, разбира се, важно е колко мощност има дадено устройство, но обикновеният потребител не се интересува от това колко точно вата е то, а как се усеща мощността в ежедневието.

Разбира се, трябва да обърнете внимание и на качеството на изработката. Според теста на прахосмукачката за мокро и сухо почистване Моят матрак трябва да е стабилна като цяло. В края на краищата той се използва по-често и може да се използва в продължение на много години.

След употреба можете просто да изпразните кофата за боклук в най-близката кофа за боклук с натискането на един бутон. За съжаление обемът на кофата за боклук е само два килограма, което може да се окаже малко за голямо домакинство.

Ако роботът предлага и усъвършенствано приложение, роботите могат да бъдат изпращани индивидуално в стаите, да се изключват зони от почистване и да се програмират за определено време с таймер.

Трябва също така да имате предвид, че не всеки Моят матрак е подходящ за всеки вид замърсяване. Ако искате да премахнете космите от домашни любимци с безпогрешна прахосмукачка Моят матрак, ние от COMPUTER BILD ви съветваме да използвате специален накрайник за косми от домашни любимци.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече