Стол бял

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Стол бял. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Стол бял?

За работата с Стол бял с торба важна роля играят обемът на събиране и нивото на шума на устройството. Това важи независимо дали купувате машина с торбичка за паркет, с торбичка за ламинат или избирате модел, с който искате да почиствате предимно килими.

В този момент трябва да прецените и дали резервоарът за вода е трайно монтиран в уреда или може да бъде демонтиран. Особено при контейнерите с голяма вместимост е важно да можете да ги пълните лесно.

Този материал може да изсъхне бързо и да стане крехък, което може да доведе до скъсване на кабелите. Независимо дали става въпрос за Schwabe, Brennenstuhl или SIMBR, производителите трябва да посочат от какъв материал са изработени техните продукти. Ако тази информация липсва, можете да я откриете от така нареченото обозначение на типа. Ако в обозначението на типа може да се прочете V, става въпрос за пластмасов кабел.

Благодарение на въртящите се срещуположно четки козината от домашните любимци може да бъде ефективно отстранена от килими и тапицерии просто чрез леко плъзгане напред-назад. Стол бял е оборудван с различни четки и дюзи. Антистатичната турбинна дюза с въглеродни влакна се оказва особено полезна за отстраняване на косми от домашни любимци.

За да се предотвратят падания или сблъсъци, прахосмукачките-роботи са оборудвани с всички видове сензори. Първите модели все още използват пружинен механизъм за откриване на препятствия. В резултат на това те променяха посоката си напълно произволно. Затова съвременните прахосмукачки-роботи използват ултразвук, лазер или инфрачервена светлина за определяне на разстоянието. По-скъпите модели могат да се ориентират в помещението, тъй като предварително са го картографирали. Ето защо интелигентните прахосмукачки-роботи не се движат безцелно от точка А до точка Б, а систематично обработват почистваната зона.

Прахосмукачките-роботи имат различни системи, които отговарят за навигацията. Основата обикновено са инфрачервени сензори, които откриват препятствия като стени, мебели или саксии с цветя. Преди да настъпи сблъсък, роботът спира и продължава в друга посока. По-новите модели имат и камера, с която възприемат и анализират околната среда. Накрая се използват сензори, които могат да определят кога роботът се приближава до ръб и да предпазят устройството от падане.

Стол бял или прахосмукачките, специално разработени за борба с животински косми, работят по-ефективно и по-бързо. Резултатът от засмукването е по-добър. Домакинската работа се върши по-бързо.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече