Стол за пред камина

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Стол за пред камина. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Стол за пред камина?

Почти всички известни марки вече предлагат и уреди за почистване без торбичка Стол за пред камина, тъй като те стават все по-популярни. Категория Производител Добро съотношение цена-качествоAigostar, Rowi, Hitachi, Nilfisk, Quigg, Migros, Koenic, Numatic, Kärcher, Polti, Sichler, Einhell, Thomas, Leifheit, VAX, Fakir, Vileda, Grundig, Shark, ITO, Clean Maxx, Delonghi.

Прахосмукачките-роботи в нашия тест имат различни режими на засмукване за оптимално почистване на подовете. Точните наименования варират в зависимост от производителя и не всички устройства имат еднакъв избор на режими на засмукване. Въпреки това ви предоставяме общ преглед за груба ориентация.

Интуитивно приложение:Roomba се предлага без дистанционно управление, но с интуитивно приложение. Тук можете да създавате графици и да намирате всякакви полезни съвети и информация за прахосмукачката-робот. Един малък недостатък: Ограничените зони не могат да бъдат дефинирани цифрово в приложението.

Накрая трябва да прахосмукирате целия апартамент, например с победителя в теста от AEGили с друг модел от сравнението и мопа Стол за пред камина. Не забравяйте местата под леглото или дивана и зад отворените врати, защото там се събират така наречените "прахови зайчета". Шкафовете или ъглите за съхранение също могат да се почистят с прахосмукачка или да се избършат, защото ако тук са поставени неща, които се използват рядко, се събират много прах и мръсотия.Можете да използвате торбичката за много домакински задачи. Но тя може да се използва и извън дома, например за прахосмукиране на вътрешността на автомобила. Там има много малки процепи, които не могат да бъдат достигнати с обикновена дюза. За да улеснят достигането на труднодостъпни места, производителите предлагат много аксесоари.

Както вече видяхте, има наистина много възможности, а също и разлики. На ваше място първо бих определил нуждите си. От какво се нуждая, колко площ имам, има ли килими, косми или други особености в апартамента?

Струва си също така от време на време да почиствате централния филтър и пластмасовите части. И двете могат да се почистват лесно с хладка вода. Важно е след това да подсушите добре всички части, за да предотвратите образуването на мухъл.

Нивото на шума е друг важен критерий за изпитване. В сравнение с по-старите модели, съвременните Стол за пред камина са приятно тихи. Това ги прави идеални за нормални домакинства. Тестовите победители имат и изход за въздух: това превръща прахосмукачката в духалка за листа. В описанието на прахосмукачките можете да прочетете всичко за функциите и възможните области на използване. Въз основа на това можете да извършите собствен тест.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече