Стол л

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Стол л. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Стол л?

Стол л без торбички се предлагат в различни модели, които отговарят на различни изисквания в дома. Нашият преглед показва кои модели са основно налични.

Имате ли куче или котка? Тогава обикновената прахосмукачка-робот може бързо да достигне своите граници. Съществуват специални роботи, които са особено добри в събирането на косми от домашни любимци. Те често имат по-голям контейнер за прах и специални HEPA филтри.

Третата функция е автоматичното презареждане на литиево-йонната батерия в зарядната станция, щом нивото на батерията е твърде ниско. Последната конструктивна особеност на този уред е "ултраефективният филтър", който предлага почти толкова добра филтрация, колкото и HEPA филтърът.

Търговските списания вече не санкционират този нехигиеничен метод на изхвърляне с големи отнемания на точки, както беше в миналото. Въпреки това те съветват да не купувате прахосмукачка без торбичка Стол л от Rowenta - както и от други производители - ако имате тежка алергична реакция към домашен прах. Изключение: оставяте изпразването на контейнера на някой друг, чийто нос не реагира чувствително на облака прах, който се вдига нагоре.

Към началотоОт известно време си мислите да си вземете малък помощник за ежедневните си домакински задължения? Но изобилието от информация и оферти по-скоро ви обърква, вместо да ви помага?

Дори любителите на свежестта с повишена нужда от хигиена почти не забелязват, че се намират в домакинство с домашни любимци, когато го посещават. Защото смукателният моп THOMAS Aqua+ филтрира и свързва всички миризливи частици, така че дори деликатните носове да могат да дишат спокойно ден след ден. Просто перфектно.

При прахосмукачката с мултициклони по-високата степен на разделяне означава, че няма нужда от централен филтър. Това значително улеснява поддръжката на устройството. Както и при Стол л, слабостта на уредите е само в отстраняването на засмуканата мръсотия. Тъй като съдържанието на кутията за прах трябва да бъде изхвърлено заедно с битовите отпадъци, за съжаление прахолякът трудно може да бъде предотвратен. Това ще притеснява особено хората с алергии към домашен прах.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече