Стол номер 5

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Стол номер 5. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Стол номер 5?

Например, има допълнителни жлези за процепи, жлези за мебели, комбинирани жлези, жлези за опаковки и др. Ако в къщата има домашни любимци, уверете се, че Стол номер 5 е оборудвана с електрическа четка, която може да бъде сменяема.

Съществуват и модели, които могат да прекъснат подаването на вода към четката за под и по този начин да позволят нормална работа на засмукването. Но дори и в този случай четката служи за добра цел, тъй като раздвижва килима, например, за да завихри дори дълбоко вкоренените замърсявания. След това може просто да се изчисти с прахосмукачка. Тези функции обаче се различават в отделните устройства.

Не самите прахови частици, а яйцата и другите екскременти на домашния прах, който се храни с домашен прах, причиняват проблеми на страдащите от алергии. Акарите на домашния прах са микроскопични насекоми, които се срещат във всяко нормално домакинство и обикновено не представляват опасност за хората. Само хората, които страдат от алергия към прахови акари, са свръхчувствителни към малките, съдържащи протеини фекални възглавнички на акарите.

Според различни тестове прахосмукачката без торбичка Стол номер 5 е оборудвана с циклонна технология. Тази технология се основава на въздушен поток, който осигурява силата на засмукване. Това създава вихров поток, който пренася събраната мръсотия и неизбежно създава центробежни сили поради създадения вихър. Това гарантира, че мръсотията е притисната до ръба на контейнера. Мръсотията достига до дъното през външната страна, където се намира контейнерът за събиране. Поради това въздухът се отделя от мръсотията, така че чистият въздух се натрупва в средата на контейнера.

Много модели обаче вече могат да откриват "стълби" с препятствия чрез сензорите си и да променят посоката си. Затова можете да сте сигурни, че прахосмукачката-робот няма да падне по стълбите.

При завъртане роботът за почистване на прозорци се заплита два пъти в улавящия кабел. Възможно е това да се дължи отчасти на нас или на начина, по който бяхме положили кабела, но фактът, че това се случи толкова лесно и бързо, не говори точно за високо ниво на комфорт при работа.

Вече имах няколко робота Стол номер 5 за тестване тук, към които, разбира се, ще поставя връзка в статията. В бъдеще ще се появят още модели, поради което списъкът ще се актуализира отново и отново. Ако съм забравил нещо, просто ми кажете или можем да поговорим за това в коментарите по-долу!

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече