Стол ресепшн

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Стол ресепшн. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Стол ресепшн?

Класическият Стол ресепшн без чанта се характеризира с компактен дизайн и широк спектър от приложения. Освен килими, плочки, ламинат или паркет прахосмукачките почистват и мебели и завеси с помощта на сменяеми дюзи.

В същото време цените, предлагани тук, обикновено са много по-ниски от тези в специализираните магазини. Порталите за сравнение могат да предоставят информация за характеристиките, предимствата и функциите на различните модели. Ако прочетете и отзивите на клиентите, можете да разберете какви са впечатленията на хората, които вече са закупили продукта. Собствениците на домашни любимци познават този проблем: по цялата жилищна площ винаги има косми от собствените им любимци. Има няколко съвета, които можете да следвате, за да се справите с този проблем.

Източник: iStock.com/LightspruchКойто иска надеждно да премахва косми от домашни любимци, не е задължително да избере такъв модел: Някои прахосмукачки-роботи са оборудвани със специални четки - т.нар. гумени ролки - в които косъмът не може да се заплете.

В съвременните Стол ресепшн са инсталирани две категории филтри. Първият е филтърът на EPA. Съкращението означава ефективен въздушен филтър за частици. Целият въздух, който се засмуква от уреда, трябва да премине през този филтър и да излезе от другата страна почистен. Без филтъра прахът просто ще бъде издухан във въздуха, което ще натовари още повече белите дробове, вместо да доведе до подобрение.

С капан за мръсотия във входната зона можете да гарантирате, че най-грубата мръсотия няма да влезе в дома. Можете да подсушите мокрите си лапи и козина с кърпи, а да се справите с тежката кал с фланели или кратка баня на краката във вана с вода.

При прахосмукачката с единичен циклон в контейнера за събиране се събират само по-едрите частици, а по-малките попадат в централния филтър, така че всмукателната мощност не се нарушава. Въпреки това при тази технология филтърът трябва да се почиства редовно.

Безспорно е, че машините Стол ресепшн без торбичка изглеждат модерно и готино. Когато дойде време да си купите нова, въпросът е дали следващата да е без торбичка. Но кое е по-добро? В нашата статия разглеждаме този въпрос.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече