Стол су

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Стол су. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Стол су?

Никога не трябва да липсват аксесоари за Стол су, като например приставка, филтър или резервна батерия. Практично е някои от тези неща да са включени в покупката. Четката за козина на домашни любимци също може да се окаже много практична.

Просто няма нищо по-хубаво от честен преглед от хора, които действително използват продукта в ежедневието си. По-специално Amazon предлага богата информация чрез многобройните си рецензии, които определено трябва да разгледате преди покупка.

Те могат да струват малко повече от другите прахосмукачки-роботи: Прахосмукачките-роботи, които са специално проектирани за косми от домашни любимци, могат да бъдат малко по-скъпи от обикновените модели. Но в замяна на това получавате по-голяма мощност на засмукване, HEPA филтър и много повече, като например функция за избърсване.

Ако живеете в апартамент с много кътчета, Стол су и тестовете на подочистачките за килими препоръчват модерна подочистачка без кабел. Несложното управление доказва, че различните модели са подходящи за всички потребители.

Друга незаменима характеристика е захранващият кабел, който остава прикрепен към устройството през цялото време на работа. Единственото изключение тук е Winbot X на Ecovacs Robotics, който разчита единствено на работа с батерии.

Колкото по-голяма е кутията за прах, толкова по-рядко трябва да се почиства уредът. Колко бързо ще се напълни кутията обаче зависи и от това колко голямо е помещението, което трябва да се вакуумира, и колко прах или мръсотия има в него.

Многофункционалните Стол су се предлагат със или без чанти. Те имат формата на шейна, така че тежестта на устройството да лежи почти изцяло на земята. Това ги прави идеални за големи площи. С помощта на ролките те могат лесно да се изтеглят отзад. Това означава, че трябва да използвате по-малко сила при прахосмукиране и можете лесно да почистите целия апартамент или дори къща.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече