Стол телескопический

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Стол телескопический. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Стол телескопический?

Стол телескопический с торбичкаТози модел работи съвсем класически с торбичка, в която се събира цялата мръсотия по време на процеса на изсмукване. Когато торбичката се напълни, тя се изхвърля и се заменя с празна торбичка. Тези модели са много абсорбиращи, при условие че чантата не е прекалено пълна. Недостатъкът тук е, че трябва редовно да купувате нови, които да съответстват на вашия тип уред. Торбите на Kärcher се предлагат в два различни размера. Някои модели на Kärcher са оборудвани с интересни допълнителни функции, като например системата за избягване на препятствия EasySlider или системата QuickClick за бърза смяна на дюзите. Дължината на тръбата за засмукване може да се регулира, а навиването на кабела става автоматично с натискането на един бутон. Флийс торбичките гарантират, че причиняващите алергии прахови частици остават на сигурно място в торбичката.Kärcher без торбичкаНачинът на работа на модела без торбичка е подобен на класическите модели. Тук мръсотията се засмуква и се събира в контейнера за събиране. Когато контейнерът е пълен, това е отбелязано върху уреда. След изпразване можете просто да поставите контейнера обратно и да продължите да прахосмукирате. Разбира се, процесът на изсмукване без торбички е изгоден за вашия портфейл, тъй като не се налага да купувате скъпи торбички. Това е от полза и за околната среда, тъй като не се създават допълнителни отпадъци. Ако обаче страдате от алергии, трябва да носите маска за защита на дихателните пътища, когато изпразвате торбата за прах, или да оставите работата на някой друг, тъй като завихрянето на праха може да има ефект на засилване на алергиите. За да се отстранят напълно неприятните миризми и остатъчните замърсявания, се препоръчва допълнително изплакване и подсушаване от време на време. Недостатъкът е малко по-високата цена в сравнение с нормалните модели на Kärcher. Въпреки това не се налага да купувате допълнителни торбички, така че цената бързо се изплаща.Kärcher с воден филтърТретият вариант на Kärcher е моделът с воден филтър. Тук почиствате подовете си с водна сила, което осигурява особено ефективна чистота в стаите и същевременно приятно свеж въздух в тях. След като прахът бъде засмукан през тръбата, той се свързва директно във водата. След прахосмукиране резервоарът за вода с мръсната вода просто се изпразва и се заменя с прясна вода. Специалните филтри гарантират, че полените, бактериите, акарите и гъбичните спори вече нямат шанс. Така че за страдащите от алергии това е идеалният модел на Kärcher! Не можете да вземете окончателно решение за Kärcher? Може би следният преглед ще ви помогне.

Въпреки че първите вакуумни роботи все още се движеха неконтролируемо из апартамента, съвременните модели са оборудвани със сензори и камери, които предотвратяват точно това. Това ви дава голямото предимство, че всеки косъм е уловен.

По-долу представяме нашите най-добри модели и обясняваме защо определено трябва да ги разгледате по-отблизо. Също така разглеждаме големи портали за тестове за вече извършени тестове и оценяваме голям брой отзиви на клиенти за вас.

Някои от наличните в момента Стол телескопический се различават значително по отношение на цената и обхвата на услугите. Затова е най-добре да вземете решение според собствените си изисквания към устройството. Ако в по-малък апартамент трябва да се отстранява само нормален домашен прах, вероятно е достатъчно по-просто и съответно по-евтино устройство.

Вижте в Amazon >>Ревю >>Както подсказва името, прахосмукачките без торбичка имат предимството, че можете спокойно да се справите без торбичка за прах. Начинът, по който тези модели работят, е, че засмуканите мръсотия и прах се изсмукват директно в камера (наречена кутия за прах или камера за прах). След като се напълни, тя трябва да се изпразни.

Друга възможност за страдащите от алергии е прахосмукачка без торбичка със система за филтриране на водата. Той насочва засмукания въздух през контейнер, пълен с вода, в който алергените и прахът се свързват с течността. След това просто изхвърляте мръсната вода в мивката. Въпреки това е необходимо щателно почистване на контейнера след всяка употреба, тъй като в мокрия и влажен климат могат да се образуват и размножават бактерии и спори на плесени.

За съжаление, изпразването на кошчето за прах е (и вероятно ще остане) най-сериозната слабост на Стол телескопический без торбичка Това не се променя от "Clean-Express-Ergo-System", използвана от Rowenta при някои модели (капак задържа праха в кошчето по пътя му към кофата), или от друг вариант - кошче, чието дъно се отваря с натискане на бутон, така че прахът - така гласи теорията - леко се стича в кошчето. Всички тези трикове не могат да предотвратят образуването на прах, когато прахът и мръсотията изпаднат от кофата и попаднат в остатъчния отпадък.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече