Стол уди

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Стол уди. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Стол уди?

Ако търсите евтин Стол уди, можете да потърсите изгодна оферта директно на уебсайта на производителя. Особено през ноември, по време на "черната седмица", много доставчици предлагат своите продукти с отстъпка. Можете да намерите и функционални такива в Media Markt или Saturn. Тези модели могат да впечатлят и с добро съотношение между цена и производителност.

Мярката за консумацията на енергия е мощността във ватове. Много хора погрешно смятат, че това определя и силата на засмукване. Това обаче не е така. Stiftung Warentest опроверга това с поредица от тестове.

Xiaomi не предоставя собствена политика за поверителност за Roborock в Google Playstore. Вместо това се прави позоваване на разпоредбите на уебсайта на производителя. След инсталирането на приложението обаче клиентите получават информация за използването на данните, които се генерират при използването на Roborock. По този начин събраната информация за клиентите се използва в цялата група Xiaomi за маркетингови цели. В допълнение към постоянния поток от данни към доставчици от трети страни по време на изсмукването, разгледано в теста, политиката за поверителност на производителя също не дава много надежди за спазване на поверителността. В политиката за поверителност не се съдържа и информация за обмена на данни с партньори като Ikea, които биха могли да използват плоските планове, записани от Roborock, за да рекламират своя асортимент от мебели например.

Класът на почистване на килими е посочен в енергийния етикет на ЕС за Стол уди. Решаващият фактор е количеството прах, което може да събере при прахосмукиране на стандартен килим.

Въпреки че първото нещо, за което се сещат повечето собственици на домашни любимци, е козината: особено при дъжд и сняг кучетата и котките, които току-що са се прибрали отвън, правят много бъркотия. Мокрите и мръсни отпечатъци от лапи по току-що почистения под са особено дразнещи. Ето защо прахосмукачките-роботи с функция за избърсване са практични, така че малките парченца мръсотия да се отстраняват бързо и без усилие.

Факт е, че има дори HEPA филтри, които могат да филтрират още по-фин прах. Това са новите ултра хепа филтри или ултра нископроникващи въздушни филтри, накратко Ulpas.

Ето защо е важно уредите с очи предават чувства отворени а. Съвети и трикове Landkreis nürnberger land Stiftung warentest Стол уди животински косъм от въртящата се четка най-добре. Препоръчваме комбинация тук повече чистота в домакинството.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече