Табла на легло

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от Табла на легло. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Табла на легло?

Табла на леглоs за косми от домашни любимци се предлагат от различни производители. Те се различават по своята производителност, ниво на шума, но също така и по начина на работа и оборудване.

Използвайте кърпа от микрофибърИзбършете кучето с кърпа от микрофибър. С него могат да се отстранят чудесно особено отпуснатите и чупливи косми. За долната част на козината обаче трябва да помислите и за използване на четка за долна част на козината.

Разлики има и при килимите с къс косъм. Най-общо казано, можете да избирате между естествени и синтетични влакна. Вълната има много добри качества. Тя осигурява приятен климат в помещенията и задържа праха и влагата благодарение на естественото съдържание на мазнини във влакната. Друга алтернатива на килимите за хора, страдащи от алергии, са килимите от юта. От друга страна, синтетичните килими се почистват по-лесно, което е истински плюс.

Моделите Табла на легло с торбички обикновено са по-тихи от моделите без торбички, което очевидно се дължи на технологията на засмукване на моделите без торбички. Прахосмукачките без торбичка работят с циклонна технология, която винаги осигурява постоянна мощност. От друга страна, при моделите с торбички обикновено можете да регулирате силата на засмукване ръчно. Колкото по-ниска е мощността, толкова по-тиха е прахосмукачката Моделите без торбичка с циклонна технология, от друга страна, винаги работят на най-високо ниво и поради това винаги са еднакво шумни. Междувременно обаче вече има изключително иновативни модели, които са много тихи, въпреки че са съответно скъпи за закупуване.

В зависимост от това колко голям е апартаментът, при покупката трябва да обърнете внимание и на капацитета. Затова за по-големи апартаменти си струва да купите модел, който ви позволява да прахосмукирате по-дълго време, преди да се наложи да го изпразните. Същото важи и за домакинства с много животни, където е необходимо многократно прахосмукиране, тъй като в апартамента се разпръсква повече козина.

С една операция тези устройства прахосмукират, мият и подсушават пода без петна. След това четката може да се почисти със специална програма за почистване на смукателния моп. Или можете да го измиете на ръка. В идеалния случай получавате втора ролка с четка като подарък при поръчката. Разгледайте аксесоарите.

Kärcher разполага със собствен ремонтен център. Ако частни потребители открият дефект в своя Табла на легло, можете да ремонтирате уреда безплатно в рамките на гаранционния срок. След изтичането на този срок ще ви бъде предложена изгодна фиксирана цена за ремонта.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече