Kelty палатка

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от kelty палатка. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Kelty палатка?

kelty палатка без кабел са много търсени. Нищо чудно, защото работата на батерията прави прахосмукирането изключително практично. Няма кабели, няма опасност от спъване, няма досадни маркучи или смяна на гнезда. Маневрените такива правят почистването на дома удобно, бързо и лесно. Съществен недостатък за страдащите от алергии е, че много модели, захранвани с батерии, нямат HEPA филтър и не задържат добре праха. Те разпространяват алергени във въздуха и могат да увеличат здравословните оплаквания от алергии. Освен това много от тях нямат торбичка, а събират мръсотията в малък контейнер, което отново води до повишен контакт с прах. Някои от тях са направо прахосмукачки.

Тъй като тези енергийни етикети на ЕС (а също и в листовете с данни за продукта и инструкциите за употреба) изобилстват от различни класове: има такива, в които уредите се класифицират според способността им да почистват твърди подове или килими, енергийната ефективност също се оценява в специален клас, а това, което ни интересува особено, е класът на емисиите на прах.

За целите на продуктовия тест Stiftung Warentest тества прахосмукачки-роботи в различни категории. По време на практическия тест експертите провериха ефективността на засмукване и избърсване на различните модели върху различни повърхности с различна степен на замърсяване. Освен това при теста бяха взети предвид характеристиките на роботизираните прахосмукачки, свързани с навигацията, управлението, безопасността и околната среда.

При алергичните към животинска козина те могат да включват: тежки респираторни симптоми, дразнене и възпаление на конюнктивата, дразнене на носната лигавица и бронхите. Това води до симптоми като сърбеж на очите, кихане, хрема, запушване на носа, както и кашлица и евентуално астматичен дихателен дистрес. Прекият контакт на кожата с животни също може да предизвика алергични реакции. Ако алергията е много тежка, дори и най-добрият kelty палатка за животински пърхот вероятно няма да предотврати тези симптоми. Възможно е обаче да се намали броят на посетителите, например.

При батерията трябва да се уверите, че е актуална литиево-йонна (Li-Ion) батерия. Това са усъвършенствани батерии и са много по-мощни и издръжливи от по-старите NiMH батерии. Ако в комплекта са включени Ni-CD батерии, тогава определено трябва да се откажете от прахосмукачката, тъй като тези батерии вече не са актуални.

Ако желаете, можете да използвате и етерични ароматни масла, за да ароматизирате въздуха в помещението. Както вече беше споменато, тази технология за почистване е особено благоприятна за страдащите от алергии, тъй като домашният прах, спорите, плесените или акарите се свързват във водата и не се освобождават отново.

За да осигурите дълготрайност и максимална чистота на меката мебел, най-добре е да държите котките и кучетата си далеч от нея. Но на практика това рядко се случва. Поради тази причина собствениците на домашни любимци се оплакват от тапицирани мебели, които са покрити с косми от кучета и котки. Точно тези мебели можете да почистите удобно с практичните приставки на kelty палатка. Затова се уверете, че при закупуването му са налични подходящи аксесоари.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече