Parkside тример

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от parkside тример. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Parkside тример?

Акумулаторните модели се предлагат под формата на parkside тример като** Air Force Extreme** или като Rowenta Extenso. Освен това те използват циклонна технология на Air Force и затова не се нуждаят от чанта. Те имат много голяма свобода на движение и са особено подвижни. В обхвата на доставката са включени сложни аксесоари, като например приставки за четки или презрамки. Това означава, че дори по-компактните модели са подходящи за цялостно почистване на дома ви.Накрая, има прахосмукачки за сухо и мокро почистване, като например Rowenta Pro. В началото германската компания предлага тези многофункционални прахосмукачки. Тези модели могат да се използват за различни домакински задачи - от отстраняване на едри отпадъци до издухване на листа.

За такива подове моделите трябва да имат мощен двигател и плавно движещи се колелца. Само така те могат да се движат в помещението с необходимата скорост и надеждно да събират сухата мръсотия.

Добрата стара прахосмукачка с пера вероятно е инструментът, който винаги се е използвал за отстраняване на прах от шкафове или картини. Приборът, който прилича на голяма четка, се държи добре в ръката и се характеризира с известна ефективност. От друга страна, по време на почистването е необходимо от време на време да изваждате косъмчетата, за да може изделието да приема нови замърсявания. Това междинно почистване е най-добре да се извърши навън в градината или на терасата.

parkside тример има ергономично оформен контейнер за прах. Това позволява контролирано изпразване на кофата, без да се разпръсква прах. Освен това технологията Nano-Clean осигурява чисто изхвърляне на праха. Благодарение на това прахът се утаява от долната страна на контейнера за прах и не остава във въздуха.

Прахосмукачката-робот има странична четка за почистване, която избутва мръсотията и праха от пода пред устройството, а засмукващият отвор в корема на робота върши останалото. Прашецът, власинките и козината от домашни любимци се изсмукват лесно и се събират безопасно във вградения контейнер за прах. Филтърът осигурява чист въздух.

За по-голяма площ на действие с едно зареждане на батерията е по-подходящо да се пътува по план. За целта роботът първо картографира района, например като се движи по ръба, използвайки една или две камери или дори лазер.

Подобно на обикновените parkside тример, вакуумните роботи изсмукват прах и мръсотия от пода. Мръсотията попада в контейнер за събиране, който трябва да се изпразва редовно. Разликата е, че роботът изпълнява тази задача сам - без прякото участие на човек.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече