Philips сокоизстисквачка

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от philips сокоизстисквачка. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Philips сокоизстисквачка?

Безспорно е, че машините philips сокоизстисквачка без торбичка изглеждат модерно и готино. Когато дойде време да си купите нова, въпросът е дали следващата да е без торбичка. Но кое е по-добро? В нашата статия разглеждаме този въпрос.

Първо обаче прахът трябва да се отдели от засмукания въздух. За тази цел тя се засмуква тангенциално чрез входящ цилиндър в конус (всичко това е вътре в контейнера за събиране!), в който се върти въздухът, пълен с прах и мръсотия - това е вихърът/циклонът. Оттук идва и името на този уред.

В зависимост от прахосмукачката-робот с функция за миене можете да се справите с това по различен начин. Добрите роботи автоматично пропускат килими или ви позволяват да създадете зони чрез приложението, които не трябва да се мият (т.нар. зона без моп). Особено при по-евтините роботи обаче трябва да сгъвате ръбовете на килимите ръчно.

Разбира се, това е широка област на приложение. Тя вече започва с това, че детската стая протестира остро, ако philips сокоизстисквачка дори се доближи до надстройката на някой от хартиените кораби, които те са направили с много усилия. Или ако смятате, че копието на Айфеловата кула от тухлички "Лего", което стои в ъгъла на всекидневната от няколко месеца, трябва да се освободи от паяжините и праха.

Използването на филтри за косми от домашни любимци е особено препоръчително, ако имате посетители, които са алергични към косми от домашни любимци. Такива лица обикновено страдат от повече или по-малко интензивни пристъпи на задушаване при пряк контакт с животински косми, така че за посещението на такива лица се препоръчва особено интензивно изсмукване с филтър за животински косми.

Ето защо показваме тук в нашия списък с най-добрите устройства, които действително ни убедиха в теста. Към края на списъка обаче има модели, които в най-добрия случай можем да препоръчаме само условно - но те все пак са сред по-добрите модели, които сме тествали през 2022 г. В допълнение към критерии като функционален обхват, смукателна мощност и дизайн, ние отдаваме значение и на доброто съотношение между цена и производителност. За всеки модел обясняваме накратко не само силните и слабите страни на моделите, но и защо смятаме, че съответното класиране е оправдано.

Клас на изолация на двигателя F с контрол на температурата; Ако вътрешността на philips сокоизстисквачка е блокирана от чужди предмети, температурата на двигателя може да се повиши по време на работа. При прегряване двигателят се изключва автоматично, за да се предпази.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече