Silvercrest тостер

★★★★☆

На нашия уебсайт можете да намерите всичко, от което се нуждаете от silvercrest тостер. Тук ще видите голямо разнообразие от предложения на супер изгодни цени, подготвени специално за вас.

Качеството прави разликата

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Silvercrest тостер?

silvercrest тостер се управлява много лесно благодарение на въртящия се регулатор, както и на телескопичната тръба и допълнителната дръжка за носене. Помощта се осигурява от така наречения SmartSensor Control и LED дисплея. Контейнерът за прах може лесно да се отстрани с натискането на един бутон. Кръглата му форма го прави лесен за почистване. Хигиенният филтър HEPA или UltraAllergy също осигурява хигиенична чистота, което прави уреда на Bosch особено подходящ за хора, страдащи от алергии.

Там въздухът се завихря нагоре в извити въздуховоди, подобно на циклон. Центробежните сили гарантират, че мръсотията ще бъде изхвърлена от камерата. Пречистеният отработен въздух накрая преминава през филтър и отново се издухва.

Освен това можете да програмирате робота да работи, когато разхождате най-добрия си приятел. Благодарение на приложението винаги можете да видите дали роботът вече е приключил или трябва да изведете кучето на по-дълга разходка.

Предимствата на silvercrest тостер с чанта обикновено са много по-ниската поддръжка от подобните модели, които могат да се използват без чанта. Това се дължи най-вече на факта, че те могат да абсорбират много мръсотия и следователно трябва да се изпразват много по-рядко от тези без торбичка. Освен това филтърът е вграден директно в торбата и затова не е необходимо да се почиства.

Конвенционалните модели пропускат входящия въздух през един или повече филтри и поради това са по-малко ефективни. Най-новите модели обикновено са оборудвани с циклонна технология. Той отделя мръсотията и праха от изхвърляния въздух, който след това отново се изхвърля и насочва частиците мръсотия към контейнера. За съжаление този процес води до шум, който не е приятен за някои потребители.

Колкото по-удобно е използването на помощното устройство, толкова по-добре е за вас. Ясният дисплей може да бъде наистина чудесно нещо. Някои прахосмукачки-роботи имат и бутони, с които можете да работите интуитивно. Някои производители включват собствена докинг станция за зареждане на робота. Това е голям плюс!

Ако счупите напълнена чаша на пода, локвата с вода, включително счупената чаша, се отстранява за нула време с прахосмукачка. Там, където другите silvercrest тостер не успяват да се справят с комбинацията от счупено стъкло и вода и трябва първо да изметете счупеното стъкло, а след това внимателно да избършете течността, прахосмукачката с моп прави всичко това с едно движение. Той засмуква парчетата и водата без проблем и почиства веднага.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече